Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγιοι Ανάργυροι: Την έσφαξε ενώ μίλαγε με το «100» για να έρθει να την σώσει - ΕΔΕ από την ΕΛΑΣ

Άγιοι Ανάργυροι: Την έσφαξε ενώ μίλαγε με το «100» για να έρθει να την σώσει - ΕΔΕ από την ΕΛΑΣ

Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη μόλις είδε τον δολοφόνο της πήρε ουρλιάζοντας τις Αρχές ωστόσο δεν πρόλαβε να αντιδράσει

Δεν μπορεί να πιστέψει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους όπου ένας 39χρονος έσφαξε την πρώην σύντροφό του ενώ εκείνη έφευγε από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το OPEN, μόλις η 28χρονη έφυγε από το αστυνομικό τμήμα, είδε τον 39χρονο. Αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση και ουρλιάζοντας ανέφερε στην τηλεφωνήτρια πως ο άνδρας είναι μπροστά της. Δεν πρόλαβε να συνεχίσει καθώς δέχτηκε την επίθεση του 39χρονου ο οποίος την κατακρεούργησε, με την τηλεφωνήτρια του «100» να ακούσει στη γραμμή τα όσα συνέβαιναν!

Στο σημείο, σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα και σοβαρά τραυματισμένος ο 39χρονος.

«Δεν την αφήνεις να φύγει από το Α.Τ.»

«Πήγε με το μαχαίρι και την έσφαξε», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής για το καρτέρι θανάτου στους Αγίους Αναργύρους όπου 39χρονος σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύντροφό του.

ΕΔΕ έχει ξεκινήσει η ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν παραλείψεις από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αναργύρων. Σύμφωνα με το OPEN, η κοπέλα την ώρα που έφυγε από το τμήμα κάλεσε το 100 φωνάζοντας και εκείνη την ώρα που δέχτηκε την επίθεση.

Ο κ. Καλλιακμάνης άφησε αιχμές για υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, κι όπως είπε «η διαδικασία γίνεται αυτεπαγγέλτως από την στιγμή που γίνεται η καταγγελία, αλλά αν δεν έχει ανθρώπους. Για αυτό λέμε να βγουν αστυνομικοί στο δρόμο».

Σύμφωνα με το MEGA εκείνη την ώρα ήταν στο Α.Τ. μόνο ένας αξιωματικός και μια κοπέλα αστυνομικός στο φυλάκιο. «Ένας αξιωματικός και ένας φρουρός, αυτό είναι», είπε για τα βράδια ο κ. Καλλικαμάνης. «Πολλά αστυνομικά τμήματα κλείνουν την νύχτα. Δεν θα πρέπει να υπάρχει περιπολικό; Θα πρέπει να ανταπεξέλθει η αστυνομία αμέσως, όχι να λέει δεν έχω κόσμο», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Μπαλάσκας: Ευθύνες στον αξιωματικό υπηρεσίας

Από την πλευρά του ο Σταύρος Μπαλάσκας, αστυνομικός αναλυτής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως ο δράστης την ενοχλούσε 5 χρόνια μετά το χωρισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο ο δράστης κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι, γεγονός που καταδεικνύει πως και στο σπίτι της που είχε πάει στόχο είχε να την σκοτώσει.

«Το πρωτόκολλο λέει πως όταν δεν υπάρχει περιπολικό διαθέσιμο πρέπει να καλέσει ο αξιωματικός υπηρεσίας την Άμεση Δράση», είπε.

«Άγιοι Ανάργυροι ήταν, ένα φτωχούλι τμήμα», ανέφερε επίσης.

Σχετικές ειδήσεις