ΕΛΛΑΔΑ

Πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ του Snik ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομικός, Snik
MEGA/Glomex

Ο 33χρονος αστυφύλακας εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί σε βιντεοκλίπ του τράπερ Snik. Όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο κλιπ, ο 33χρονος αστυφύλακας, που έχει στο βίντεο καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, στέκεται δίπλα στον Snik και κάνει χειρονομίες

Δύο αστυνομικούς που διακινούσαν ναρκωτικά εν ώρα υπηρεσίας με περιπολικά συνέλαβαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες που θεωρείται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών εμφανίζεται να είναι ένας άνδρας που έχει παρελθόν στον χώρο του bodybuilding.

Τόσο εκείνος όσο και ο ειδικός φρουρός που συνελήφθησαν, υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου. Ο 33χρονος βασικός κατηγορούμενος, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το το MEGA, μέχρι το 2019 υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ, από την οποία έφυγε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς. Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αστυφύλακας που δρούσε από τον Οκτώβριο του 2022, διακινούσε κυρίως ακατέργαστη κάνναβη. Όσον αφορά στην εμπλοκή στην υπόθεση του ειδικού φρουρού, διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκε ναρκωτικές ουσίες για ίδια χρήση.

Ο συγκεκριμένος αστυφύλακας προμηθευόταν τις ποσότητες ναρκωτικών από άλλο συλληφθέντα, με τον οποίο φέρονται να χρησιμοποιούσαν τα σπίτια τους ως χώρους αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών. Τους συλληφθέντες φέρονται να βοηθούσαν οι σύντροφοί τους, οι οποίες συνελήφθησαν.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμα 5 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών για τα οποία δε συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πρωταγωνιστής σε βιντεοκλίπ του Snik

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο 33χρονος αστυφύλακας εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί σε βιντεοκλίπ του τράπερ Snik. Όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο κλιπ, ο 33χρονος αστυφύλακας, που έχει στο βίντεο καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, στέκεται δίπλα στον Snik και κάνει χειρονομίες.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το MEGA, διακρίνεται ο 33χρονος να σπάει με τα δάχτυλά του ένα ποτήρι σε μπαρ, επιδεικνύοντας τη δύναμή του.

Το ντελίβερι και τα «κοτόπουλα»

Η καταγγελία έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Εσωτερικών Υποθέσεων, κι έτσι τέθηκε υπό παρακολούθηση και έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Διαπιστώθηκε ότι συνομιλούσε μέσω διαδικτυακών εφαρμογών με τους πελάτες του, ενώ χρησιμοποιούσε κωδικές ονομασίες για να μην γίνεται αντιληπτός.

Όπως μεταδόθηκε, αποκαλούσε τα ναρκωτικά «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια». Συνελήφθη το Σάββατο στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς φέρεται να έκανε ντελίβερι ναρκωτικών σε πελάτη.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, σημειώνεται πως «ο εμπλεκόμενος Aστυφύλακας χρησιμοποιούσε μέτρα προφύλαξης, όπως κωδικοποιημένες συνομιλίες και χρήση διαδικτυακών εφαρμογών στις επικοινωνίες, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε και η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον ίδιο, με τη χρήση υπηρεσιακού αυτοκινήτου κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας».

Σχετικές ειδήσεις