Πάτρα: Συγκλονίζει το βίντεο ξυλοδαρμού - «Το παιδί δεν ζήτησε συγγνώμη», λέει η μητέρα του θύματος

Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε δείχνει την αποτρόπαια πράξη ενός 7χρονου, που χτύπησε ένα 9χρονο παιδί μπροστά στα μάτια των άλλων δύο μικρών αγοριών
Πάτρα: Συγκλονίζει το βίντεο ξυλοδαρμού - «Το παιδί δεν ζήτησε συγγνώμη», λέει η μητέρα του θύματος
2'

Συγκλονίζει το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok με τον άγριο ξυλοδαρμό 9χρονου από ένα παιδί 7 ετών, σε περιοχή της Πάτρας.

Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το MEGA, δείχνει την αποτρόπαια πράξη ενός 7χρονου, που χτύπησε ένα 7χρονο παιδί μπροστά στα μάτια των άλλων δύο μικρών αγοριών, ενώ, το συγκεκριμένο υλικό με το περιστατικό ανέβηκε στο TikTok.

Η μητέρα του θύματος έσπευσε και βρήκε τον πατέρα του ανήλικου θύτη (μαθητής Β’ Δημοτικού), ο οποίος έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που είχε κάνει ο γιος του, με τον ίδιο να ζητά συνεχώς συγγνώμη, με τη μητέρα του 8χρονου θύματος να μην την δέχεται.

Ο μικρός ούρλιαζε, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς υπήρχαν άλλοι δύο στην παρέα. Η πράξη ολοκληρώνεται. Ο 9χρονος σφαδάζει από τους πόνους και ο 7χρονος ανεβάζει το βίντεο στο TikTok. Ο μικρός πηγαίνει σπίτι του κλαμένος και περιγράφει στη μητέρα του τι συνέβη.

Η μητέρα του θύματος περιγράφοντας για τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε το παιδι της, αναφέρει: «Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Το παιδί μου έπαιζε και όταν τον είδα, έκλαιγε. Είχε σημάδι στο πρόσωπο και μου είπε πως το χτύπησε και ένα παιδί. Πήγαμε στο σπίτι του παιδιού που τον χτύπησε για να τους ενημερώσω. Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ήταν ένας τσακωμός παιδιών και πως το παιδί του είχε πρόβλημα.

Μετά από δύο ημέρες μού ήρθε βίντεο στο κινητό μου ο ξυλοδαρμός. Το είχε ανεβάσει ο 7χρονος. Όταν το είδα πήγα ξανά στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα. Φώναξε το παιδί ταραγμένος. Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Είπα πως θα κινηθώ νομικά.

Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, το βάλαμε να το κατεβάσει. Τώρα εάν υπάρχει στο κινητό του, δεν ξέρω. Από την ταραχή μου το έσβησα και εγώ. Θα κινηθώ νομικά αλλά θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας και να τα προστατέψουμε. Οι συμμαθητές του δεν του είπαν κάτι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή