Φολέγανδρος: Γνωστός επιχειρηματίας αυτοκτόνησε – Ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχείων στο νησί

Φολέγανδρος: Τα αίτια που οδήγησαν τον ξενοδόχο σε αυτή την πράξη φαίνεται να σχετίζονται με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα

Φολέγανδρος: Γνωστός επιχειρηματίας αυτοκτόνησε – Ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχείων στο νησί
2'

Τραγωδία σημειώθηκε στη Φολέγανδρο, καθώς επιχειρηματίας του νησιού αυτοκτόνησε μέσα στο γραφείο του το απόγευμα της Δευτέρας. Ο επιχειρηματίας Ι.Τ., που διέθετε ξενοδοχεία στο νησί, δύο στη Χώρα κι ένα κοντά στο λιμάνι, κλείστηκε στο γραφείο του το απόγευμα της Δευτέρας και αυτοκτόνησε με μια καραμπίνα.

Σύμφωνα με την Espresso, αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα βρέθηκαν συνεργάτες του που άκουσαν τον κρότο από τον πυροβολισμό κι έτρεξαν έντρομοι στο γραφείο, για να τον εντοπίσουν χτυπημένο, σε λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και παράλληλα προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ήταν ήδη αργά, αφού ο ξενοδόχος είχε ξεψυχήσει ακαριαία, βυθίζοντας στον θρήνο τους δικούς του ανθρώπους.

Πρόκεται για έναν άνδρα ιδιαίτερα γνωστό για την προσφορά του στον τουρισμό της Φολεγάνδρου και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Κάτοικοι κι επιχειρηματίες αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος που γνώριζαν και εκτιμούσαν για την επαγγελματική του πορεία οδηγήθηκε σε αυτή τη σοκαριστική απόφαση.

Οι Αρχές διεξάγουν ενδελεχή έρευνα, με σκοπό να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας και τους λόγους που ώθησαν τον ξενοδόχο στο απονενοημένο διάβημα. Για τον λόγο αυ το συγκεντρώνουν μαρτυρίες από άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος προκει μένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της ανα- τριχιαστικής ιστορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ι.Τ. αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προ- βλήματα το τελευταίο διάστημα, τα οποία είχαν μετατραπεί σε βραχνά για τον ίδιο. Οι επιχειρηματικές του κινήσεις και τα «ανοίγματα» στις επιχειρήσεις που διατη ρούσε είχαν δημιουργήσει σημαντική οι κονομική πίεση, από την οποία φαίνεται ότι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Αγ- χος, υπέρογκα χρέη και ανασφάλεια φαί- νεται πως συνέθεταν την καθημερινότη τά του, γεγονός που δεν κατάφερε να δι αχειριστεί και τελικά αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση.

Τραγικές φιγούρες αποτελούν αυτές τις δύσκολες ώρες τα μέλη της οικογένειάς του, που βρίσκονται σε βαθιά θλίψη και προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή