ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος: Αεροσκάφος πραγατοποίησε προσγείωση χωρίς τροχούς - Διάσημος ράπερ ανάμεσα στους επιβάτες

Τρόμος: Αεροσκάφος πραγατοποίησε προσγείωση χωρίς τροχούς - Διάσημος ράπερ ανάμεσα στους επιβάτες

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ καθώς ένα αεροσκάφος στο οποίο οι τροχοί προσγείωσης είχαν «σκάσει» κατά της διάρκεια της απογείωσης αναγκάστηκε να κάνει κύκλους πάνω από το αμερικανικό αεροδρόμιο με σκοπό να αδειάσει τις δεξαμενές του από καύσιμα, λίγο πριν επιχειρήσει αναγκαστική προσγείωση. Στο αεροσκάφος -στο οποίο τελικώς δόθηκε οδηγία να εγκαταλείψει τον εναέριο χώρο της Μασαχουσέτης και να επιχειρήσει να προσγειωθεί στη Νέα Υόρκη-επέβαινε ο γνωστός ράπερ Post Malone.

Τελικώς, περίπου δύο ώρες μετά, (12:53 τοπική ώρα), το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν σημειώθηκαν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.

Σημειώνεται ότι το αεροσκάφος είχε απογειωθεί περίπου στις 10:50 (τοπική ώρα) σήμερα Τρίτη 21 Αυγούστου από το αεροδρόμιο Teterboro του Νιου Τζέρσεϊ με προορισμό το αεροδρόμιο Luton του Λονδίνου στη Βρετανία.

Δείτε εικόνα από το αεροδρόμιο της Μασαχουσέτης νωρίτερα:

Το μικρό αεροσκάφος τύπου Gulfstream IV χρησιμοποιείται συνήθως για επαγγελματικές και ιδιωτικές πτήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Politico και του TMZ ανάμεσα στους 16 επιβάτες του αεροπλάνου βρισκόταν και ο διάσημος ράπερ Post Malone.

Ακούστε απόσπασμα από την επικοινωνία του πιλότου με τον πύργο ελέγχου:

Βίντεο από τη μεγάλη κινητοποίηση των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναγκαστική προσγείωση:

Δείτε βιντεο του γνωστού ράπερ από live με τους Aerosmith χθες στα MTV VMA Awards όπου κέρδισε βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς "Rockstar":