Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποτελεί κεντρικό θέμα στην ελληνική επικαιρότητα αλλά ο ίδιος δεν πτοείται και μας φτιάχνει... σπανακόπιτα!
Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του
2'

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του Βάσω, έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση απασχολεί αρκετά τα τελευταία 24ωρα και φαίνεται να αφορά τα περιουσιακά θέματα της οικογένειας.

Ο τραγουδιστής δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια παρά μόνο με την επίσημη ανακοίνωση του δικηγόρου του. Ωστόσο φρόντισε να κάνει την εμφάνισή του στα social media.

Αν κάποιος περίμενε να μιλήσει για τα οικογενειακά του έπεσε έξω, αφού ο τραγουδιστής μπήκε στην κουζίνα, άνοιξε φύλλο και έφτιαξε σπανακόπιτα, δίνοντας αναλυτικές οδηγίες στους ακολούθους του.

«Η συνταγή του χρυσό δάχτυλου» έγραψε στη λεζάντα και παρέθεσε αναλυτικά τη συνταγή

https://www.instagram.com/reel/C7W1iofoL-Y/

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Θεόδωρου Μαντά, η υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη αφορά: «μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα (σ.σ. προχθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του τραγουδιστή οι προθέσεις του είναι οι εξής: «Αυτή τη στιγμή η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα γι’ αυτή την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιστεί με την αδερφή του ούτε στις δικαστικές αίθουσες ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μην φτάσουν στα δικαστήρια».

Ποιά είναι η Βάσω Μαζωνάκη;

Η Βάζω Μαζωνάκη για πολλά χρόνια αποτελούσε στενή συνεργάτιδα και μάνατζερ του τραγουδιστή.

Ήταν ο άνθρωπος που συνόδευε τον Γιώργο Μαζωνάκη παντού, από τις εξόδους του ως και τις εμφανίσεις του σε διάφορα νυχτερινά κέντρα. Με μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram, θα διαπιστώσει κανείς ότι εξέφραζε την αγάπη της σε κάθε ευκαιρία.

Τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον γνωστό σεφ, Δημήτρη Μακρυνιώτη και μάλιστα οι τρεις τους έκαναν στενή παρέα, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να αναρτά στα social media αστεία στιγμιότυπα από μαγειρικές τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή