ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Στην έβδομη θέση η Γκούσιν με 1,88μ.

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Στην έβδομη θέση η Γκούσιν με 1,88μ.

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Η Τατιάνα Γκούσιν συμμετείχε στον τελικό του ύψους και πήρε την 7η θέση με 1,88μ. – Απέτυχε στο 1,92 η Ελληνίδα αθλήτρια.

Η Τατιάνα Γκούσιν κατετάγη έβδομη στον τελικό του άλματος εις ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκόβη. Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε επιτυχημένο άλμα στο 1,84μ. με τη δεύτερη προσπάθεια, ενώ πέρασε με την πρώτη το 1,88μ.

Αυτή ήταν και η κορυφαία της επίδοση, καθώς ακολούθησαν τρία αποτυχημένα άλματα στο 1,92μ. Οπότε η προσπάθειά της σταμάτησε εκεί, καταλαμβάνοντας την 7η θέση στον τελικό του ύψους.

Δείτε τις δηλώσεις της Τατιάνας Γκούσιν που μίλησε για το άγχος που είχε, αλλά και τη θέληση να είναι στην οκτάδα για το ranking:

Συναρπαστική "μάχη" έγινε για το το χρυσό μετάλλιο. Η Νικόλα Ολαϊσλάγκερς (Αυστραλία) έκανε την έκπληξη και στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια, ξεπερνώντας με την τρίτη προσπάθεια το 1,99μ. Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ (Ουκρανία) είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο ίδιο ύψος και πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Λία Αποστολόβσκι (Σλοβενία) με 1,95μ.