FUN TIME

Ο Τσόρτσιλ απέκρυψε εμφάνιση UFO!

Ο Τσόρτσιλ απέκρυψε εμφάνιση UFO!

Δεύτερος Παγκόσµιος Πόλεµος. Η Βρετανία βοµβαρδίζεται ανηλεώς. Σύµφωνα µε µία καταγγελία που κατατέθηκε στο υπουργείο Άµυνας το 1999, βρετανικό βοµβαρδιστικό, επιστρέφοντας από τη Γερµανία, εντοπίζει... ιπτάµενο δίσκο.

Ο πρωθυπουργός της χώρας Ουίνστον Τσόρτσιλ ενηµερώνεται για το συµβάν, αλλά αποφασίζει να βάλει την υπόθεση στο αρχείο. Αµέσως καλεί τον Αµερικανό στρατηγό Ντουάιτ Αϊζενχάουερ και του δίνει εντολή: «Αυτό το περιστατικό πρέπει αµέσως να µπει στο αρχείο. Θα προκαλέσει µαζικό πανικό και θα καταστρέψει την πίστη του κόσµου στον Θεό».

Τη συζήτηση µεταξύ των δύο ανδρών φαίνεται πως άκουσε µέλος της προσωπικής φρουράς του Τσόρτσιλ και αξιωµατικός της RΑF. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο εγγονός εκείνου του αξιωµατικού ανέφερε όσα γνώριζε στο βρετανικό υπουργείο Άµυνας. Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για ένα µεταλλικό αντικείµενο που εξαφανίστηκε ξαφνικά.

Έντεκα χρόνια µετά την καταγγελία, η Βρετανική Υπηρεσία Κρατικών Αρχείων αποχαρακτήρισε µυστικά αρχεία που αποκαλύπτουν πως ίσως ο Βρετανός πρωθυπουργός συγκάλυψε το περιστατικό!

Πηγή: pyles.tv