FUN TIME

Βίντεο-ΣΟΚ: Νεκροψία σε εξωγήινο από την KGB (;)

Βίντεο-ΣΟΚ: Νεκροψία σε εξωγήινο από την KGB (;)

Πρόκειται για ένα βίντεο το οποίο κυκλοφορεί εδώ και κάποιο καιρό, και το φιλοξενούν τις τελευταίες ημέρες πολλά διεθνή Μέσα, ανάμεσά τους η έγκυρη Huffington Post αλλά και η Φωνή της Ρωσίας.

Αρκετοί ωστόσο τονίζουν ότι πρόκειται για ψεύτικο βίντεο και για εξαπάτηση του κοινού.

Στο βίντεο, το οποίο προέρχεται από την πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση, υποτίθεται ότι παρουσιάζεται η νεκροψία σε έναν εξωγήινο, μετά την συντριβή και την ανάκτηση ενός UFO από τον Σοβιετικό στρατό, στην περιοχή Sverdlovsk το 1969.

Ειδικοί ωστόσο τονίζουν ότι το συγκεκριμένο βίντεο προσπαθεί να «πατήσει» πάνω σε ένα περιστατικό το οποίο διέρρευσε από τα αρχεία της KGB σχετικά με τις έρευνες της πάνω στο φαινόμενο των UFO, και παρουσιάστηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ΤΝΤ, στις 17 Σεπτεμβρίου 1997. Στο ξεκίνημα το βίντεο παρουσιάζει το αυθεντικό γύρισμα από την περισυλλογή όπως διέρρευσε από τα αρχεία της KGB. Στην συνέχεια όμως βλέπουμε ένα σώμα που θυμίζει «κάτι» από ανθρωποειδές, κομματιασμένο και καμένο σαν φυσικό επακόλουθο της συντριβής.

Το αν είναι αυθεντικό ή όχι το βίντεο, παραμένει αντικείμενο τεράστιας συζήτησης, όπως για το περιστατικό του Roswell στις ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο: