FUN TIME

Στοιχειωμένα εστιατόρια - Τολμάτε να δειπνήσετε εκεί;

Στοιχειωμένα εστιατόρια - Τολμάτε να δειπνήσετε εκεί;

Εσείς θα παίρνατε το δείπνο σας σε ένα από αυτά;

Έχουμε ακούσει για στοιχειωμένα σπίτια, άσυλα, ψυχιατρεία, ήρθε η ώρα να μάθουμε και τα εστιατόρια που θα πρέπει να αποφύγουμε αν δεν θέλουμε περίεργες συναντήσεις με τίποτα φαντασματάκια ή τον ίδιο τον Κάσπερ!

The Bridge Café, Νέα Υόρκη

bridge cafe

Από τα πιο ιστορικά εστιατόρια της Νέας Υόρκης, το Bridge Café είναι τόσο όμορφο όσο και στοιχειωμένο. Το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει καταγράψει σημαντική μεταφυσική δραστηριότητα. Κάποτε λειτουργούσε ως πορνείο και σήμερα επισκέπτες κάνουν λόγο για περίεργες μυρωδιές, ενώ ακούν και ήχους από βήματα. Το εστιατόριο έχει ερευνηθεί από το Κέντρο Μεταφυσικών Ερευνών της περιοχής, αν και οι ειδικοί δεν κατέγραψαν τίποτα το σπουδαίο, αν τολμάτε επισκεφτείτε το!

Marsden Grotto Restaurant, Αγγλία

aggliki opub

Στην ακτή South Shields, θα βρείτε μια από τις πιο... στοιχειωμένες pub της Αγγλία. Μάλιστα, δεν είναι μια συνηθισμένη μπυραρία, αφού στην ουσία είναι «μπαρ σπηλιά». Και αν αναρωτιέστε τι την κάνει τόσο στοιχειωμένη, θα σας απαντήσουμε ότι ένας λαθρέμπορος είχε άσχημο τέλος εκεί! Η φήμη λέει ότι ένας λαθρέμπορος που ήταν γνωστός ως «John the Jibber» στοιχειώνει το εστιατόριο αφού εκεί δολοφονήθηκε από άλλους λαθρέμπορους. Επισκέπτες του εστιατορίου ισχυρίζονται ότι έχουν δει τασάκια να πετούν στο αέρα και να συνθλίβονται στους τοίχους. Λίγο spooky!

Buma Inn, Πεκίνο

buma-inn-in-beijing

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα, καθώς η ιστορία περιλαμβάνει ένα σεφ και μια δηλητηρίαση! Το Buma Inn του Πεκίνου πιστεύεται ότι είναι στοιχειωμένο από έναν άνδρα που δηλητηριάστηκε από τον σεφ του εστιατορίου. Ο σεφ αργότερα μαχαίρωσε τον εαυτό του και τώρα οι επισκέπτες που βιώνουν μεταφυσικές δραστηριότητες στον χώρο, πιστεύουν ότι ο δηλητηριασμένος επισκέπτης επιστρέφει για να στοιχειώσει το πανδοχείο και να βρει τον σεφ που τον σκότωσε... Άκου τώρα εδώ!

Arnaud's, Νέα Ορλεάνη

1368197452-arnauds

Το Arnaud's ιδρύθηκε από έναν Γάλλο πωλητή κρασιών με το όνομα Arnaud Cazevane και λέγεται ότι ο ίδιος στοιχειώνει την ιδιοκτησία του παρακολουθώντας το προσωπικό και διαβεβαιώνοντας ότι ακολουθείται πιστά η φιλοσοφία του. Οπότε, αλίμονο σε όποιον σερβιτόρο δουλεύει εκεί και κάνει του κεφαλιού του.