ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, οι Κάννες και ο καυγάς

Το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, οι Κάννες και ο καυγάς

Μεγάλος καυγάς έχει ξεσπάσει μεταξύ των μελών του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.

Αιτία του καυγά, η παγκόσμια έκθεση real estate στις Κάννες της Γαλλίας, που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη και θα ολοκληρωθεί στην Παρασκευή.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από πολυμελή αντιπροσωπεία, που θα αποτελείται από μέλη του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων και εκπροσώπους τραπεζών, που έχουν αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο. Επιδίωξη της αποστολής είναι η προώθηση της προς πώληση ή προς αξιοποίηση δημόσιας ακίνητης περιουσίας, ενώ για το σκοπό αυτό έχει στηθεί περίπτερο στο Palais des Festivals.

Σύμφωνα με το «Έθνος» εδώ και καιρό έχει ξεσπάσει μεγάλος καυγάς στο Ταμείο, όχι μόνον για το ποια μέλη του θα ταξιδέψουν στις Κάννες, αλλά και για το ξενοδοχείο που θα μείνουν.

Τα τέσσερα στελέχη του Ταμείου έκλεισαν δωμάτια στο διάσημο ξενοδοχείο Carlton, πόλο έλξης των σταρ που πηγαίνουν κάθε χρόνο στο διάσημο φεστιβάλ των Καννών. Το Carlton βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο Κρουαζέτ, ενώ οι διαμένοντες έχουν υπέροχη θέα, πληρώνοντας βέβαια ένα... ανάλογο αντίτιμο για να την απολαύσουν.

Ωστόσο, τα στελέχη των τραπεζών δεν θα μένουν στο ίδιο μέρος, αλλά σε άλλο ξενοδοχείο με όχι τόσο καλή... θέα, αλλά με φθηνότερες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων θα εκπροσωπήσουν στην έκθεση ο εντεταλμένος σύμβουλος Ανδρέας Ταπραντζής, το μέλος του Δ.Σ. Άννα Ζωηρού την οποία είχε προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στο πλαίσιο της συναίνεσης για τη δημόσια περιουσία και οι project manager Ρωξάνη McFadden και Σοφία Αθανασοπούλου.