ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ζωή Γεωργαντά: Αισθάνομαι αηδία για τα παπαγαλάκια που με έβριζαν

Ζωή Γεωργαντά: Αισθάνομαι αηδία για τα παπαγαλάκια που με έβριζαν

Η γυναίκα που αποκάλυψε την υπόθεση με τα «μαγειρέματα» του ελλείμματος δηλώνει στο Newsbomb απολύτως δικαιωμένη και πιστεύει ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο

Σε μια συνέντευξη- ποταμό, το πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά, μετά την απόφαση του ΣτΕ να αναψηλαφήσει την υπόθεση, «ξεσπαθώνει» κατά όλων όσοι εκτόξευσαν λάσπη εναντίον της επιχειρώντας να υποβαθμίσουν τους ισχυρισμούς της για την αλλοίωση των στοιχείων του ελλείμματος.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Newsbomb η κυρία Γεωργαντά, η γυναίκα που πρώτη από όλους αποκάλυψε τη θολή περίοδο με τα μαγειρέματα των στοιχείων του ελλείμματος, δηλώνει δικαιωμένη και αηδιασμένη ταυτόχρονα: «Με αφορμή την τελευταία εξέλιξη μετά το βούλευμα του Συμβουλίου της Επικρατείας αισθάνομαι πρωτίστως αηδιασμένοι με όλα αυτά τα «παπαγαλάκια» της δημοσιογραφίας που εκτόξευαν λάσπη εναντίον μου προσπαθώντας να ρίξουν το επίπεδο και κάποιοι από αυτούς έφταναν στο σημείο να με αποκαλούν ''χαζή''. Επί σειρά ετών έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν αρλούμπες και ασυναρτησίες για πράγματα που δεν γνωρίζουν αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη. Τώρα με την τελευταία εξέλιξη αισθάνομαι απολύτως δικαιωμένη».

Ταυτόχρονα εξαπολύει σφοδρότατη επίθεση για συγκεκριμένα κανάλια και εφημερίδες που όπως λέει «έγραφαν και έλεγαν αθλιότητες με δόλο. Ήθελαν να υποβαθμίσουν την υπόθεση στα δικά τους επίπεδα ανηθικότητας»

Μιλώντας για την απόφαση της δικαιοσύνης η κυρία Γεωργαντά σημειώνει:

«Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα σοβαροί δικαστές όπου παρά τις πιέσεις και την ''τρομοκρατία'' που ασκείται, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και πιστεύω ότι τώρα το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο».

Μάλιστα η πρώην υπάλληλος της ΕΛΣΤΑΤ υπενθυμίζει ότι τόσο ο κ. Γεωργίου όσο και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση όλα αυτά τα χρόνια απέφευγαν να εμφανιστούν στην δικαιοσύνη και έβρισκαν συνεχώς δικαιολογίες και προφάσεις προκειμένου να καθυστερούν το έργο της δικαιοσύνης: «Σας θυμίζω ότι όλοι αυτοί απολογήθηκαν μόνο στους οικονομικούς εισαγγελείς Μουζακίτη και Πεπόνη και έκτοτε δεν ξαναπήγαν στην δικαιοσύνη. Και σας λέω ότι οι πιέσεις προς τους συγκεκριμένους εισαγγελείς ήταν σφοδρότατες προκειμένου να οδηγηθούν στην έξοδο... Τώρα αυτοί οι κύριοι θα βρεθούν πάλι ''ενώπιον της δικαιοσύνης'' για να δώσουν επαρκείς απαντήσεις για μια περίπτωση που η ίδια η δικαιοσύνη χαρακτηρίζει εκρηκτικής σοβαρότητας».

Όπως εκτιμά η κυρία Γεωργαντά η τελευταία εξέλιξη με το βούλευμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει θορυβήσει εξόχως τις Βρυξέλλες: «Οι Βρυξέλλες έχουν παγώσει με την πρωτοβουλία της ελληνικής δικαιοσύνης και είμαι βεβαία ότι θα ασκηθούν ισχυρότατες πιέσεις προς τον πρωθυπουργό για να μην προχωρήσει η διερεύνηση. Είμαι σίγουροι ότι έχουν πιάσει το Σαμαρά από το λαιμό» λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει ότι όλα αυτά τα χρόνια «Οι Βρυξέλλες έχουν εκτοξεύσει απίστευτες συκοφαντίες κατά των ελλήνων δικαστών που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος».

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως παρά τις όποιες πιέσεις η κυρία Γεωργαντά είναι αισιόδοξη ότι από εδώ και πέρα θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και ο ελληνικός λαός θα μάθει επιτέλους την αλήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

Διαβάστε επίσης:

Ο Παπανδρέου προσπάθησε να κρύψει τη διόγκωση του ελλείμματος