ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Τα τοξικά CDS, η ελληνική χρεωκοπία και τα παιχνίδια των αδελφών Παπανδρέου

Τα τοξικά CDS, η ελληνική χρεωκοπία και τα παιχνίδια των αδελφών Παπανδρέου

Στοιχεία, έγγραφα, αποκαλύψεις και πλούσιο πολιτικό – επιχειρηματικό παρασκήνιο έρχονται από το “Newsbomb.gr” για το πιο προδοτικό παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας

Στον ιστό μιας σκοτεινής, ύποπτης και προδοτικής για τη χώρα υπόθεσης φαίνεται πως βρίσκεται μπλεγμένο το όνομα της οικογένειας Παπανδρέου. Πρόκειται για την υπόθεση της αγοραπωλησίας ασφαλίστρων κινδύνου, των γνωστών CDS, από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Τις επόμενες ημέρες έρχεται σειρά καθημερινών αποκαλύψεων από το ανανεωμένο Newsbomb.grπου ρίχνουν φως στην πιο ύποπτη συνωμοσία που έχει εξυφανθεί εις βάρος της Ελλάδας από την απελευθέρωσή της έως σήμερα.

Με στοιχεία, έγγραφα, παραστατικά θα σκιαγραφήσουμε το ρόλο του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου και της οικογένειάς του στην προσπάθεια «σωτηρίας» της χώρας και στον εγκλωβισμό της σε ύποπτα παιγνίδια ξένων κερδοσκόπων και πολυεθνικών.

Από το Newsbomb.grθα μάθετε ποιες είναι οι δραστηριότητες του κ. Αντρίκου Παπανδρέου, ποιοι είναι οι «εκλεκτοί φίλοι» του που εμπλέκονται σε περίεργες υποθέσεις σαν αυτή της Lehman Brothers και της ύποπτης τράπεζας Dexia”.

Θα μάθετε επίσης πώς ο άνθρωπος που ισχυρίζεται πως κάνει μεταρρυθμίσεις και τομές στην Ελλάδα προωθεί την «πράσινη» επιχειρηματικότητα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα ύποπτων ινστιτούτων, πολυεθνικών ολιγοπωλίων και «στελεχών» επιχειρήσεων που ενεπλάκησαν σε σωρεία σκανδάλων από τη δεκαετία του ’90 μέσα σε μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ.

Κι επειδή το Κίνημα του Ανδρέα μπορεί να είναι εδώ αλλά όχι ενωμένο και δυνατό, ήρθε η ώρα να πληροφορηθείτε πώς ενωμένοι και δυνατοί οι αδελφοί Παπανδρέου κινούν τα νήματα ψυχρών επιχειρηματικών σχεδιασμών, με την ευχέρεια της λήψης καθοριστικών αποφάσεων ακόμα και εις βάρος του ελληνικού λαού! Κι αν σας προϊδεάσαμε για τον Γιώργο και τον Αντρίκο μόνο, θα εκπλαγείτε με τις δραστηριότητες του κ. Νίκου Παπανδρέου.

Ενδελεχής έρευνα

Όλα θα μπορούσαν να είναι ένα σενάριο πολιτικού θρίλερ, το οποίο όμως δεν είναι φανταστικό. Στρέφεται εναντίον της κοινωνίας, της προόδου και της ευημερίας μιας ολόκληρης χώρας όπως η Ελλάδα. Λανθασμένες πολιτικές κινήσεις, επιχειρηματικοί πειραματισμοί και ύποπτα παιγνίδια των αδελφών Παπανδρέου οδήγησαν ταχύτερα και με πιο οδυνηρό τρόπο στο σημερινό αδιέξοδο την ελληνική κοινωνία.

Την αρχή έκαναν οι καταγγελίες του βουλευτή Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Πάνου Καμμένου. Το ερέθισμα για την έρευνα έδωσαν οι επισημάνσεις του βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκου Νικολόπουλου. Η έρευνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό απέδωσε και φέρνει λαίλαπα αποκαλύψεων στο ανανεωμένο και πιο άγριο Newsbomb.gr”.

Για να μάθετε όλη την αλήθεια σχετικά με τη συνωμοσία των CDS, τα στοιχήματα στην ελληνική χρεωκοπία, στη διανομή των παραγωγικών ιματίων της χώρας και στην υποθήκευση του μέλλοντος ενός ολόκληρου λαού.

Για κάποιους τα ψέματα τελειώνουν εδώ.