ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ράλι Ιορδανίας

Ράλι Ιορδανίας
Δεν θα γίνει η σημερινή πρώτη ημέρα του ράλι Ιορδανίας. Ο αγώνας που ξεκινά μία ημέρα νωρίτερα (λόγω της μουσουλμανικής παράδοσης)...

Δεν θα γίνει η σημερινή πρώτη ημέρα του ράλι Ιορδανίας. Ο αγώνας που ξεκινά μία ημέρα νωρίτερα (λόγω της μουσουλμανικής παράδοσης) φαίνεται να χάνει το πρώτο σκέλος του.

Όλα δείχνουν πως η συνάντηση ανάμεσα στις ομάδες και την FIA θα βγάλει ως αποτέλεσμα την ακύρωση του πρώτου σκέλους και η αυριανή πρώτη ημέρα δεν θα έχει ειδικές διαδρομές. Αιτία οι συνεχόμενες καθυστερήσεις στην άφιξη του εξοπλισμού των ομάδων .

Το πλοίο που μετέφερε τον εξοπλισμό έφτασε στο Ισραήλ αργά προχθές ( Δευτέρα 12/3) το βράδυ, αλλά αναγκάστηκε να παραμείνει ένα χιλιόμετρο μακριά από την ακτή λόγω καταιγίδας. Σήμερα το πρωί που πήγε να ξεκινήσει χάλασε ο ένας κινητήρας του και τρία ρυμουλκά το οδήγησαν στο λιμάνι. Μετά από δίωρη καθυστέρηση κατάφερε να δέσει και το φορτίο ξεφορτώθηκε και πέρασε το τελωνείο στη Χάιφα και από κει οδικώς κατευθύνεται στον προορισμό του.

Ο εξοπλισμός των ομάδων δεν αναμένεται να φτάσει στη Νεκρά Θάλασσα πριν από τη δύση του ήλιου, κάτι που σημαίνει ότι μένουν λιγότερες από 10 ώρες ως την τελετή εκκίνησης. Το service park, δεν έχει στηθεί ακόμη (φωτογραφία από το Twitter του Peter Solberg) και το νέο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα, για την σημερινή ημέρα θα περιλαμβάνει το shakedown, την τελετή εκκίνησης και καμία αντί των 6 ειδικών διαδρομών.

Πηγή: Onsports.gr