ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σύντομα το εξιτήριο για Κούμπιτσα

Σύντομα το εξιτήριο για Κούμπιτσα
Δηλώσεις στο επίσημο site της Renault, έκανε ο οδηγός της ομάδας, Ρόμπερτ Κούμπιτσα, από το νοσοκομείο “Santa Corona”...

Δηλώσεις στο επίσημο site της Renault, έκανε ο οδηγός της ομάδας, Ρόμπερτ Κούμπιτσα, από το νοσοκομείο “Santa Corona” στο οποίο νοσηλεύεται έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του σε αγώνα ράλι τον Φεβρουάριο:

«Αρχίζω να αισθάνομαι πολύ καλύτερα τις τελευταίες μέρες. Η αποθεραπεία μου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η δύναμή μου και το βάρος μου επανέρχονται στα φυσιολογικά τους επίπεδα και για αυτό το λόγο σύντομα θα πάρω εξιτήριο», τονίζει αρχικά στη δήλωσή του.

Ο Ρλόμπερτ Κούμπιτσα στη συνέχεια ξεκαθαρίζει πως δεν ξέρει πότε ακριβώς θα φύγει από το νοσοκομείο, ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει τις επόμενες 10 μέρες, ενώ δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της Formula 1, για τη συμπαράστασή τους στο πρόσωπό του.

Ακόμα, επισημαίνει πως η κινητικότητα του τραυματισμένου του χεριού είναι πολύ περιορισμένη, ενώ τονίζει πως ανυπομονεί να πάει στο σπίτι του στο Μονακό για ξεκούραση και έπειτα στην Ιταλία για τη συνέχεια της αποκατάστασης της υγείας του.