ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Η τάξη του 2015

MotoGP: Η τάξη του 2015

Η Aprilia επέστρεψε στα MotoGP και η συνεργασία της με την ομάδα Gresini ανακάτεψε τα χαρτιά στην τράπουλα των ομάδων του MotoGP. Ποιοι άσσοι (αναβάτες) μετακινούνται και που πάνε;

Ναι το γνωρίζουμε και το γνωρίζεται η εκκίνηση της αγωνιστικής σεζόν του 2015 είναι ακόμη μακριά. Όμως κάτι η επιστροφή της Aprilia, κάτι η προετοιμασία για την επιστροφή της Suzuki και να πως η μεταγραφολογία γίνεται θέμα συζήτησης. Συμβουλευτήκαμε το Motorcycle News, το Two Wheels Blog και φυσικά το MotoGP.com και χωρίς να δούμε την κρυστάλινη σφαίρα «μαντεύουμε» το που θα πάει ποιος:

Όπως θα δείτε οι αναβάτες στη μεγάλη κατηγορία έχουν ήδη ανανεώσει οπότε δεν περιμένουμε τον Maquez στη Yamaha και τον Rossi στη Honda

Repsol Honda (Εργοστασιακή ομάδα): Marc Marquez και Dani Pedrosa (Ανανέωσαν μέχρι το 2016).

Movistar Yamaha (Εργοστασιακή ομάδα): Valentino Rossi και Jorge Lorenzo (Ανανέωσαν μέχρι το 2016.

Ducati Team (Εργοστασιακή ομάδα, με πλεονεκτήματα OPEN): Andrea Dovizioso (Ανανέωσε μέχρι το 2016) Andrea Iannone (Ανακοινώθηκε ανανέωση για έναν χρόνο).

Suzuki (Εργοστασιακή ομάδα, με πλεονεκτήματα OPEN): Πιθανόν να δούμε εκεί τον Aleix Espargaro. Αλλά όλοι μιλούν για το άστρο του Maverick Vinales, (πιθανό συμβόλαιο 3 ετών) όμως τίποτα επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί.

Aprilia-Gresini (Εργοστασιακή ομάδα, με πλεονεκτήματα OPEN):Alvaro Bautista (Υπέγραψε μέχρι το 2016) Marco Melandri ή Eugene Laverty παλεύουν για τη δεύτερη... σέλα.

Yamaha Tech 3 (Δορυφορική ομάδα ως εργοστασιακή συμμετοχή): Pol Espargaro και Bradley Smith (Ανανέωσαν μέχρι και το 2015)

Pramac Ducati (Δορυφορική ομάδα με τα πλεονεκτήματα της OPEN): Ο Yonny Hernandez (Ανανέωσε μέχρι και το 2015) Eugene Laverty, ή Danilo Petrucci στο δεύτερο ρόλο.

LCR Honda (Δορυφορική ομάδα ως εργοστασιακή συμμετοχή): Cal Crutchlow (Ανανέωσε μέχρι και το 2015). Η ομάδα θα έχει και δεύτερη - OPEN - μοτοσυκλέτα το 2015, με τον Jack Miller ( όπως διαβάσαμε στο motograndprix.gr)

Marc VDS Honda (Εργοστασιακή συμμετοχή, με πλεονεκτήματα OPEN): Επιστροφή για τον Scott Redding.

NGM Forward Racing (OPENσυμμετοχή): Ο Stefan Bradl (Ανανέωσε μέχρι και το 2015) τη δεύτερη θέση θέλει ο Alex de Angelis.

Drive M7 Aspar (OPENσυμμετοχή): Ο Nicky Hayden(Ανανέωσε μέχρι και το 2015) Hiroshi Aoyama, Eugene Laverty, Leon Camier ακούγονται για τη δεύτερη μοτοσυκλέτα.

Avintia Racing (OPEN συμμετοχή): Hector Barbera (Ανανέωσε μέχρι και το 2015) Mike di Meglio με ερωτιματικό.

Cardion AB Motoracing (OPEN συμμετοχή): Ο Karel Abraham μένει. Η ομάδα ανήκει στον πατέρα του.

Iodaracing (OPEN συμμετοχή): Danilo Petrucci