ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP Aragon: Valentino Rossi

MotoGP Aragon: Valentino Rossi

Προληπτικά κράτησαν στο νοσοκομείο τονRossi οι γιατροί, πήρε εξιτήριο αργά το βράδυ. «Φίλοι μου είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον» ήταν η δήλωση που ανέβασε στοTwitter.

Μετά τη σφοδρή αλλά και πολύ εντυπωσιακή πτώση του Valentino Rossi στο Grand Prix της Aragon ο 35χρονος οδηγήθηκε αμέσως στο ιατρικό κέντρο της πίστας, όπου του έγιναν και οι πρώτες εξετάσεις. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Alcaniz για περισσότερες και πιο εκτενείς εξετάσεις αφού οι γιατροί φοβήθηκαν για αιμάτωμα.

Ο Michele Zasa – Ιατρικός Διευθυντής της Clinica Mobile – δήλωσε: «Ο Valentinο είχε μια διάσειση ενώ υποπτευόμαστε ότι έχασε προσωρινά και τις αισθήσεις του. Από νευρολογικής άποψης έχει αναρρώσει καλά μετά την πτώση του».

«Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, στην πόλη της Alcaniz, έγιναν επιπλέον εξετάσεις στο κεφάλι του και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο αιματώματος στον εγκέφαλο. Για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση τις επόμενες ώρες, αλλά δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας για την κατάστασή του», πρόσθεσε.

Ο Massimo Meregalli διευθυντής της ομάδας δήλωσε: «Δεν ξέρουμε ακόμα τι προκάλεσε την πτώση. Ευτυχώς όλα δείχνουν καλά για τον Valentino».