ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ολική ρήξη στις σχέσεις Ecclestone - FIA

Ολική ρήξη στις σχέσεις Ecclestone - FIA
Τις σκέψεις του για το μέλλον της Formula 1 ανέλυσε το «αφεντικό» της διοργάνωσης, Bernie Ecclestone στην “Independent”...

Τις σκέψεις του για το μέλλον της Formula 1 ανέλυσε το «αφεντικό» της διοργάνωσης, Bernie Ecclestone στην “Independent”. Ο ισχυρός άνδρας της Formula 1, τόνισε πως σε περίπτωση που οι νέοι κανονισμοί απομακρύνουν τον κόσμο από τις πίστες, θα κάνει μήνυση στη FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου) επειδή προωθεί τους νέους κινητήρες:

«Αυτοί οι κινητήρες δεν είναι για τη Formula 1. Δεν βγάζουν τον ήχο που απαιτεί το κοινό. Όσοι διοργανώνουν αγώνες πιστεύουν πως οι νέοι κινητήρες θα στερήσουν από τον κόσμο αυτό που του αρέσει πιο πολύ και αυτό για το οποίο πληρώνει εισιτήριο. Την αίγλη και τον ήχο των μονοθέσιων.

Καταλαβαίνουμε πως αν δεν μπορούν να πουλήσουν εισιτήρια, δεν θα μπορούν και να μας πληρώσουν. Έχουμε συμβόλαιο και αν δεν μπορούν να το τηρήσουν δε θα μπορώ να κατηγορήσω τους διοργανωτές. Οπότε, θα πρέπει να μηνύσω τη FIA», ήταν τα λόγια του «αφεντικού» της Formula 1.