ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Η δική μας Ανάσταση

Η δική μας Ανάσταση

Δεν χρειάζεται να είσαι Θεούσος ή η Ελένη Λουκά, για να νιώσεις σήμερα, μέσα στην καρδιά σου, το ρίγος της Ανάστασης του Χριστού.

Πάντα η Ανάσταση και το Πάσχα συμβολίζουν το καινούριο που έρχεται, το νέο που γεννιέται, την ελπίδα και τη νίκη του φωτός στο σκοτάδι. Ίσως να φταίει και η άνοιξη…

Ξέρουμε όλοι μας τι περιμένουμε με τη φετινή Ανάσταση. Να νιώσουμε καλύτερα ως Έλληνες, ως άνθρωποι. Να σταματήσουν τα δάκρυα και η αιμορραγία. Να ξαναβρούμε το χαμόγελό μας.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό (γιατί δεν μιλάμε για κάτι μεταφυσικό και ανεξήγητο); Με αυτούς που θα επιλέξουμε για να αποφασίζουν για τη ζωή μας.

Το πρώτο βήμα θα γίνει με τις εκλογές που θα έχουμε σε 20 μέρες. Το δεύτερο θα γίνει αργότερα, στις εθνικές εκλογές.

Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και φυσικά είμαι ο τελευταίος που θα σας συμβουλεύσει.

Απλά ας μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Γιατί δεν κατέβηκαν ουρανοκατέβατοι όλοι αυτοί που έκαψαν τη ζωή μας τα τελευταία 4 χρόνια. Εμείς τους ψηφίσαμε.

Όσο για μένα, με την Πασχαλινή μου εκπομπή «Όλοι οι καλοί χωράνε» στην τηλεόραση του «Ε», το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα στις 12.00 και το βράδυ της ίδιας μέρας στις 23.00 θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω το χαμόγελο, τη χαρά της ζωής και τη γιορτή της Ανάστασης με τον Μπάμπη Τσέρτο, τον μεγάλο Βασίλη Σκουλά από την Κρήτη, με χορευτικά συγκροτήματα από όλα τα μέρη της Ελλάδας και με πολλούς καλούς φίλους που θα είναι γύρω μου για να γιορτάσουμε τη μεγάλη μέρα.

(facebook.com/oloi.oi.kaloi)