ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Εκλογές 2015: Η Μενεγάκη, η Ακρίτα, η Γκερέκου και ο κύκλος των ηλιθίων

Εκλογές 2015: Η Μενεγάκη, η Ακρίτα, η Γκερέκου και ο κύκλος των ηλιθίων

Μήπως έχουμε τρελαθεί εντελώς όλοι μέσα στην παραζάλη των εκλογών; Μήπως ο κύκλος των ηλιθίων –αυτών των ηλιθίων που αύριο θα ψηφίσουν και αυτοί για το ποιος θα μας κυβερνήσει και ποιος θα αποφασίσει για εμάς και τα παιδιά μας- μεγαλώνει επικίνδυνα;

Γιατί, δυστυχώς, κάποιοι διαβάζουν ένα κείμενο και δεν καταλαβαίνουν τι θέλει να πει ο συγγραφέας του. Και μπερδεύουν τα σώβρακα με τις τιράντες και το ναύτη με τον καντηλανάφτη.

Εξηγούμαι. Γράφει κάποιος δημοσιογράφος (και προφανώς κάνει πλάκα) ότι η Ελένη Μενεγάκη κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές, αλλά διευκρινίζει στην τελευταία παράγραφο του κειμένου του, ότι δεν πρόκειται για την γνωστή Μενεγάκη των πρωινάδικων, αλλά για μία συνονόματή της συνδικαλίστρια στην Αθήνα, του ΚΚΕ. Τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ: «Και η Ελένη Μενεγάκη υποψήφια στις εκλογές».

Και ξαφνικά γίνεται χαμός στο διαδίκτυο. Αρχίζουν όλοι να βρίζουν τη Μενεγάκη –των πρωινάδικων- με κάτι αθλιότητες του τύπου «μωρή θέλεις να δείξεις τα μπούτια σου και στη βουλή» ή το άλλο «κάτσε μωρή αγράμματη στα αυγά σου να χαχανίζεις κάθε πρωί στην τηλεόραση και άσε τη βουλή και τη σωτηρία μας».

Ο χορός και η κόλαση των βλακών και των αγράμματων στην κορύφωσή τους. Δεν κατάλαβαν ή δεν διάβασαν οι ηλίθιοι όλο το χιουμοριστικό κείμενο και άρχισαν να βρίζουν τη Μενεγάκη, η οποία ακούει βεβαίως πολιτική συζήτηση και αλλάζει δρόμο.

Πάμε παρακάτω. Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα της Γκερέκου και της πρώην μοντέλας Νόνης Δούνια στη Νέα Δημοκρατία. Και κάποιοι αρχίζουν στα social media να ανεβάζουν παλιές φωτογραφίες των δύο γυναικών, που ήταν, ας το πούμε κομψά, «ελαφρά ντυμένες». Ηθοποιός η μία, μοντέλα η άλλη, πώς θα ντυνόντουσαν στα νιάτα τους, με ράσα;

Τέλος πάντως, βγαίνει και η έρημη η Έλενα η Ακρίτα και τις υπερασπίζεται με ανάρτηση στο Facebook της, γράφοντας ότι η ανάρτηση αυτών των φωτογραφιών από κάποιους που θέλουν προφανώς να μειώσουν το κύρος της Δούνια και της Γκερέκου σαν υποψήφιες βουλευτίνες, δεν είναι πολιτικός αντίλογος. Και κλείνει την ανάρτησή της η Ακρίτα: «Γιατί αν έτσι τεκμηριώνονται στάσεις και ενστάσεις, να ψάξουμε και εμείς να βρούμε Άδωνι Γεωργιάδη και Οικονόμου να ποζάρουν με μποξεράκι».

Μία πολύ σωστή απάντηση της Έλενας στους διάφορους ηλίθιους και σεξιστές – κομματόσκυλα, που πέταξαν τη λάσπη τους για την Γκερέκου (έγραψα χθες γι΄αυτήν και τον πολιτικό αμοραλισμό της) και για τη Δούνια.

Και όμως, ο κύκλος των ηλιθίων που καιροφυλακτεί πάντα και παντού, κατάλαβε ότι η Ακρίτα χλεύαζε τις υποψηφιότητες Γκερέκου – Δούνια και άρχισαν εν χορώ όλοι οι ηλίθιοι του διαδικτύου (και δυστυχώς είναι αρκετοί) να βρίζουν την Ακρίτα.

Με αθλιότητες, χυδαιότητες, συκοφαντικές ερωτήσεις αν παίρνει τη σύνταξη του αείμνηστου πατέρα της, Λουκή Ακρίτα, και κάτι τέτοια βρωμερά κα ανυπόστατα. Γιατί οι ηλίθιοι είχαν καταλάβει το αντίθετο από αυτό που ήθελε να πει η Ακρίτα. Η οποία προφητικά κλείνει το δικό της σχόλιο για την ανοίκεια επίθεση των σεξιστών-ηλιθίων κατά Γκερέκου και Δούνια: «Εξόριστε ποιητή στον αιώνα σου λέγε τι "σκατά" βλέπεις», όπως λέει και ο Ρίτσος στο ποίημά του (χωρίς βέβαια τη λέξη «σκατά»).

Θα μου πείτε τώρα, γιατί σήμερα που καίγεται η γούνα μας, 15 εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές, ασχολούμαι με αυτόν τον κύκλο των ηλιθίων που μπερδεύουν τα σώβρακα με τις τιράντες και δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν.

Γιατί αυτοί οι άνθρωποι θα βρεθούν αύριο μπροστά στην κάλπη, για να στείλουν στη βουλή αυτούς που θα μας κυβερνήσουν. Και τρέμω για τη δύναμη της βλακείας τους, η οποία προφανώς είναι ανίκητη.

Και για να μην αναρωτιόμαστε μεθαύριο, ποιος έστειλε πάλι διάφορους καραγκιόζηδες στη βουλή ως εθνοπατέρες.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2015: Πολιτική ξεφτίλα-Τσακώνονται για την Γκερέκου

N. Παππάς: Ματαιοπονεί η ΝΔ για το θέμα του Grexit

Δημοσκοπήσεις: Στις 5,5% μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Σχετικές ειδήσεις