ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Εκλογές 2015: Πολιτική ξεφτίλα-Τσακώνονται για την Γκερέκου!

Εκλογές 2015: Πολιτική ξεφτίλα-Τσακώνονται για την Γκερέκου!

Πόσο πιο κάτω να πάνε πια αυτοί, που ζητάνε να τους εμπιστευθούμε τη ζωή μας; Τι άλλο θα κάνουν για να μας βεβαιώσουν για την πολιτική ασημαντότητά τους, τον πολιτικό τους νανισμό και την ανυπαρξία ήθους στην πολιτική ζωή της χώρας;

Με την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, με την αγωνία των πολιτών να μάθουν τι τους περιμένει αν ψηφίσουν το ένα ή το άλλο κόμμα, με τη χώρα στο εκτελεστικό απόσπασμα των αγορών, Σαμαράς και Βενιζέλος τσακώνονται ποιος θα έχει την Γκερέκου στα ψηφοδέλτιά του.

Ο ένας –ο Σαμαράς- του την άρπαξε την Γκερέκου (αυτό το γίγαντα της πολιτικής), μέσα από τα χέρια του Βενιζέλου. Ο άλλος, ο Βενιζέλος, κλαίει και οδύρεται για την αρπαγή της «ωραίας» Άντζελας και συμπεριφέρεται σαν τον απατημένο σύζυγο.

Οι δύο πρώην συνεργάτες, συνυπεύθυνοι, συναυτουργοί για την ελληνική τραγωδία, σκοτώνονται τώρα μεταξύ τους, όχι για το ποιο είναι το σωστό πρόγραμμα που θα βγάλει την Ελλάδα από την κόλαση, όχι για την επιστροφή της ελπίδας στο ρημαγμένο ελληνικό λαό, όχι για τα λάθη που έκαναν και πώς αυτά μπορούν να τα διορθώσουν.

Το πρόβλημά τους είναι η Γκερέκου. Τσακώνονται για την Γκερέκου! Πόσο Μαυρογιαλούροι και πόσο μικροί είναι στις μεγάλες στιγμές που περνάει το έθνος...

Η οποία Γκερέκου, ως ωραία και πονηρή ποντικίνα, πήδηξε από το καραβοτσακισμένο ΠΑΣΟΚ, μόλις διαπίστωσε ότι αν κατέβει στις εκλογές στην Κέρκυρα με το κόμμα που την έκανε μέχρι και υπουργό Τουρισμού, ούτε την ψήφο του Τόλη δεν θα βρει.

Τέτοιος πολιτικός αμοραλισμός. Τέτοια συνέπεια απέναντι στον ψηφοφόρο. Τόση λύσσα για την εξουσία.
Σαμαράς-Βενιζέλος-Γκερέκου το ιψενικό τρίγωνο της πολιτικής ζωής του τόπου. Εδώ η χώρα χάνεται πια και το μ.... χτενίζεται που λέμε. Δοξάστε τους.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2015 - Βενιζέλος: Ανήθικη η «μεταγραφή» Γκερέκου στη ΝΔ

Εκλογές 2015 - ΚΚΕ: Η Αλέκα Παπαρήγα επικεφαλής του Επικρατείας

Οι άνθρωποι των προέδρων που κινούν τα νήματα της πολιτικής σκηνής

Σχετικές ειδήσεις