FUN TIME

Ο Καμμένος αποκαλύπτει στο fb έγγραφα που «καίνε» τον Αντρίκο!

Ο Καμμένος αποκαλύπτει στο fb έγγραφα που «καίνε» τον Αντρίκο!

Αποκαλυπτικά έγγραφα για τον Αντρίκο Παπανδρέου αδελφό του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου…δημοσιεύει ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας Πάνος Καμμένος στην προσωπική ιστοσελίδα του στο Facebook.

Ο κ. Καμμένος υπαινίσσεται ότι το ίδρυμα Institute for Climate and Energy Security στο οποίο προεδρεύει ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, εμπλέκεται σε υποθέσεις «εσωτερικής πληροφόρησης» προς εταιρείες που, όπως λέει, ποντάρισαν στην πτώχευση του ελληνικού κράτους.

Μάλιστα αναφέρει τον κ. Jeffrey D. Sachs, επίσης μέλος του ιδρύματος, το όνομα του οποίου παραπέμπει ευθέως στην επενδυτική εταιρεία Goldman Sachs, λέγοντας ότι έχει αναλάβει σχετική προπαγάνδα και καλεί τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του να διαδώσουν τα όσα υποστηρίζει γιατί, όπως λέει, «μόνο έτσι θα αποτρέψουμε την παράδοση της χώρας στους κερδοσκόπους».

KAMENOS

Όπως αποδεικνύεται από την επίσημη ιστοσελίδα του Institute for Climate and Energy Security ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου είναι πρόεδρος και ιδρυτής του, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο μεταξύ άλλων μετέχει και ο οικονομολόγος Jeffrey D. Sachs.

I4

Εργάζεσαι νομίμως στην εταιρεία Unigestion;»

Συνεχίζοντας την κατά μέτωπο επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αδελφού του Αντρίκου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, δημοσιεύει στο Facebook έγγραφα, για εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου με την ελβετική εταιρεία UNIGESTION και ερωτά τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού αν εργάζεται νόμιμα στην εταιρεία που συμβούλευε τους πελάτες της να επενδύσουν στην χρεωκοπία της Ελλάδας.

ANTRIKOS