FUN TIME

Η προκλητική κα. Ρεπούση (βίντεο)

Η προκλητική κα. Ρεπούση (βίντεο)

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που η Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ Μαρία Ρεπούση προκαλεί.

Το πρόβλημα δεν είναι οι προσωπικές της απόψεις, που όπως κάθε άνθρωπος έχει και εκείνη το δικαίωμα να πιστεύει όπου, ότι και όπως θέλει για τον εαυτό του. Αυτό που αδυνατεί η κα. Ρεπούση να κατανοήσει είναι ότι δεν είναι δημοκρατικό, αφού είναι «φύλακας» της δημοκρατικότητας, να προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί την εκάστοτε θέση της για να επιβάλει και να επηρεάσει με τις απόψεις της και τους γύρω της.

Για τον εαυτό της η «ιστορικός» μπορεί να πιστεύει ότι μισό εκατομμύριο Έλληνες Μικρασιάτες και Πόντιοι πέθαναν από συνάχι ή τερηδόνα, αλλά η πραγματικότητα είναι γνωστή, πως ο θάνατος που είχαν απλά απέδειξε για άλλη μία φορά την … «φαντασία» που έχουν οι γείτονές μας στον τομέα των εθνοκαθάρσεων. Για τον εαυτό της η Μαρία Ρεπούση μπορεί να πιστεύει, ότι δεν πρέπει να εκκλησιάζονται οι μαθητές, όμως αυτό είναι κάτι που οι γονείς τους πρώτα και οι ίδιοι θα πρέπει να αποφασίσουν και όχι η κα. Ρεπούση γι’ αυτούς πριν από αυτούς.

Για τον εαυτό της μπορεί να ακούει λέξεις όπως Έλληνας ή Ελλάδα και να βγάζει φλύκταινες στην πλάτη, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιβάλει σε όλους μας να παθαίνουμε τις ίδιες …χημικές και δερματικές αντιδράσεις και τέλος για τον εαυτό της η Ελλάδα μπορεί να της πέφτει πολύ, αλλά εμείς από την άλλη της προσφέρουμε την ελευθερία επιλογής αεροδρομίου και χώρας περισσότερο ….προοδευτικής, αφού δεν της αρέσει τούτη εδώ!