FUN TIME

Το όργιο βγήκε εκτός… ορίων

Το όργιο βγήκε εκτός… ορίων

Ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα θέλησε να αποκτήσειλίγο περισσότερο ενδιαφέρον η σεξουαλική του ζωή και έτσι αποφάσισε να διοργανώσει ένα σεξουαλικό όργιο.

Η 39χρονη Τίνα Michelle Norris και ο 56χρονος φίλος της, James Albert Barfield το πρωί της Δευτέρας κάλεσαν στο σπίτι τους τρία άτομα. Η Norris δύο άντρες και ο Barfield μία γυναίκα για να κάνουν σεξ, ωστόσο μόλις συνειδητοποίησαν τι έκαναν, τους κυρίευσε η ζήλια και άρχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με την «Hernando Daily», το ζευγάρι ξεκίνησε το «πάρτι», ωστόσο όπως αναφέρει η αστυνομία σύντομα άρχισαν να κλωτσούν και να δαγκώνουν ο ένας τον άλλο, προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς και ζημιές.

Οι τρεις «προσκεκλημένοι» έφυγαν κατά τη διάρκεια της διαμάχης του ζευγαριού και αμέσως ανέλαβε δράση η αστυνομία που τους βρήκε γυμνούς και χτυπημένους.

Μετά τη σύλληψη του ζευγαριού η αστυνομία σε αναφορά της είπε: «Όταν φτάσαμε στο σημείο η γυναίκα αρνιόταν να ντυθεί, ενώ και οι δύο ήταν γεμάτοι αίματα, πολύ μεθυσμένοι και καθόλου συνεργάσιμοι».

Το ζευγάρι θα δικαστεί.