FUN TIME

Οι πιο παράξενες αιτίες διαζυγίου!

Οι πιο παράξενες αιτίες διαζυγίου!

Συνήθως τα ζευγάρια χωρίζουν για ασυμφωνίαχαρακτήρων, για απιστία, για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης και άλλα...

Όμως υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις ζευγαριών που χωρίζουν για.. λόγους που προκαλούν γέλια και σίγουρα σύγχυση σε δικαστές και δικηγόρους!

Μια Γερμανίδα κατέφυγε στον δικηγόρο της επειδή δεν άντεχε άλλο την εμμονή του άνδρα της με την καθαριότητα. Ο υποχόνδριος σύζυγός της έφθασε το σημείο να... γκρεμίσει έναν τοίχο του σπιτιού, επειδή... ήταν βρώμικος!

Της το είπε ο παπαγάλος! Συνέβη στη Κίνα όταν η σύζυγος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο παπαγάλος που είχε στο σπίτι άρχισε να εκστομίζει τις λέξεις «διαζύγιο», «αγάπη μου» και «κάνε υπομονή». Και βέβαια η γυναίκα έδωσε διαζύγιο στον άντρα της...

Ένας 99χρονος Ιταλός βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα, όταν αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την 96χρονη γυναίκα του, επειδή ανακάλυψε ερωτικές επιστολές που έστελνε εκείνη στον εραστή της, τη δεκαετία του '40!

Μια Αμερικανίδα, ετών 30, αποφάσισε να πει ψέματα στον μέλλοντα σύζυγο της, ισχυριζόμενη ότι ήταν μόνο 24. Χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια για να ανακαλύψει ο σύζυγος την απάτη. Όταν συνέβη αυτό, το επόμενο βήμα ήταν το διαζύγιο.

Η αδυναμία που έχουν οι άνδρες στη μαμά τους είναι παροιμιώδης, αλλά ένας Ιταλός ξεπέρασε τα όρια, παίρνοντας τη μητέρα του μαζί στο ταξίδι του μέλιτος! Όταν ολοκληρώθηκε το ταξίδι, έληξε και ο γάμος του.

Τέλος, μια Νιγηριανή ζήτησε και πήρε διαζύγιο από τον άνδρα της επειδή δεν άντεχε άλλο την πολυλογία του!