FUN TIME

Δείτε τον πιο πολύπλοκο λαβύρινθο στον κόσμο

Δείτε τον πιο πολύπλοκο λαβύρινθο στον κόσμο

Πριν 30 χρόνια, ένας Ιάπωνας φύλακας σε βιβλιοθήκη, κάθισε μπροστά από ένα κομμάτι χαρτί Α1, έβγαλε ένα στυλό και ξεκίνησε να ζωγραφίζει ένα τεράστιο και τρομερά πολύπλοκο λαβύρινθο.

Κάθε στροφή, κάθε καμπύλη ήταν γέννημα του μυαλού του και μόνο, χωρίς τη βοήθεια κανενός υπολογιστή. Αυτό ήταν το χόμπι του και περνούσε ώρες και ώρες από τον ελεύθερο χρόνο του πάνω από αυτό το κομμάτι χαρτί.

Ο λαβύρινθος αυτός χρειάστηκε 7 χρόνια να ολοκληρωθεί. Ο Ιάπωνας φύλακας με το που το τελείωσε, τύλιξε το τεράστιο χαρτί και το δημιούργημά του πέρασε στη λήθη. Η κόρη του, πρόσφατα, ξεκίνησε να τακτοποιεί κάποια παλιά πράγματα του πατέρα της, ο οποίος είναι ακόμα φύλακας σε μία βιβλιοθήκη. Στο ταχτοποίημα πάνω, ανακάλυψε και αυτό το Α1 με τον περίπλοκο λαβύρινθο.

Τον άνοιξε, πήρε μερικές φωτογραφίες και το μοιράστηκε στο twitter με φίλους και γνωστούς να κάνουν συνεχή retweet και να εκφράζουν το θαυμασμό τους για το απίστευτο πόνημα του μπαμπά, αλλά και να ζητούν εκτυπώσεις για να λύσουν τον τεράστιο λαβύρινθο. Δεν ξέρουμε αν η χρήστης του twitter θα το κάνει αυτό, ή αν θα το επιτρέψει ο μπαμπάς της, 30 χρόνια μετά την δημιουργία του.
Μπορούμε όμως να πούμε με σιγουριά πως ο άνθρωπος αυτός έχει ένα εξαιρετικά πολύπλοκο μυαλό.

Πηγή: digitallife.gr