FUN TIME

Και όμως - Bρέθηκε το φάρμακο κατά... της απιστίας!

Και όμως - Bρέθηκε το φάρμακο κατά... της απιστίας!

​Έχεις υποψίες ότι ο σύντροφός σου σε απατάει? Πιστεύεις ότι δεν χωράς να περάσεις κάτω από την πόρτα;

Δεν χρειάζεται να σκας καθώς λέγεται ότι ανακαλύφθηκε το φάρμακο που θα σταματά τους άνδρες από το να πηγαίνουν με άλλη γυναίκα! Να ναι καλά οι Ιάπωνες επιστήμονες!

Καθηγητές από τα πανεπιστήμια Waseda και Kyushu είχαν τη φαεινή ιδέα να μελετήσουν πώς επηρεάζεται ο εγκέφαλος από το αντιβιοτικό μινοκυκλίνη.

Έτσι, κατασκεύασαν «παγίδες» με τη βοήθεια οκτώ φωτογραφιών πολύ ελκυστικών γυναικών και ζήτησαν από 98 άντρες να αξιολογήσουν πόσο ελκυστικές και πόσο αξιόπιστες θεωρούσαν αυτές τις γυναίκες.

Επίσης, έπρεπε να δηλώσουν πόσα χρήματα από τα 1.300 γιεν που –θεωρητικά- είχαν στη διάθεσή τους, θα ήθελαν να τους δώσουν. Όσοι βέβαια επέλεγαν να δώσουν κάποιο ποσό, αυτομάτως θα το ποσό αυτό θα τριπλασιαζόταν. Οι ερευνητές τους εξήγησαν ότι οι γυναίκες θα είχαν την επιλογή είτε να τα μοιραστούν επίσης ή να τα πάρουν όλα.

Στη συνέχεια χώρισαν τους... υποψήφιους «άπιστους» σε δύο ομάδες. Στη μία χορηγήθηκε τετραήμερη θεραπεία με μινοκυκλίνη από το στόμα, ενώ στη δεύτερη χορηγήθηκε ένα «εικονικό φάρμακο».

Οι εθελοντές δε γνώριζαν βέβαια ότι όλες οι γυναίκες είχαν ειδοποιηθεί εξαρχής να τους «εξαπατήσουν».

Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι οι εμπιστοσύνη των αντρών αυξανόταν ανάλογα με το πόσο ελκυστική θεωρούσαν μια γυναίκα. Αυτό όμως δεν ίσχυε σε όσους άντρες είχε χορηγηθεί μινοκυκλίνη!

Τι να πει κανείς... Τι άλλο θα ακούσουμε!