FUN TIME

Την αλήθεια για τους εξωγήινους και τα UFO αποκάλυψε η CIA

Την αλήθεια για τους εξωγήινους και τα UFO αποκάλυψε η CIA

Πεδίο δοκιμών για κατασκοπευτικά αεροσκάφη των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν η περιβόητη Area 51 στη Νεβάδα όπως αποκαλύπτουν αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA.

Η εν λόγω περιοχή έχει γίνει αντικείμενο συνωμοσιολογιών επί δεκαετίες είτε ως χώρος στάθμευσης ιπτάμενων δίσκων είτε ως κέντρο διενέργειας πειραμάτων και νεκροτομών σε εξωγήινους.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η αμερικανική κυβέρνηση αναγνωρίζει την ύπαρξη της Area 51 και που ο χάρτης της περιοχής δημοσιοποιείται επίσημα και σύμφωνα με την έκθεση των 400 σελίδων, η Area 51 δημιουργήθηκε το 1954 για τις δοκιμές του αναγνωριστικού αεροπλάνου U-2, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε επιχειρήσεις κατασκοπίας κατά της Σοβιετικής Ένωσης και άλλων χωρών κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.

Η Area 51 έγινε η "αγαπημένη" περιοχή των απανταχού
συνωμοσιολόγων είτε ως χώρος εκτέλεσης νεκροτομών σε εξωγήινους που βρέθηκαν στη Γη είτε ως περιοχή διενέργειας πειραμάτων πάνω στα ταξίδια στο χωροχρόνο και τον έλεγχο των καιρικών συνθηκών. Μάλιστα, το 1996 η πολιτειακή Βουλή της Νεβάδα ονόμασε επισήμως σε «Λεωφόρο εξωγήινων» την οδό που περνά από τα ανατολικά όρια της Area 51.