Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Το νέο Ρεκόρ Γκίνες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο περιλαμβάνει 518.000 λαμπάκια! (vid)

Newsbomb

Ένας Αυστραλός κατάφερε να βάλει το όνομα του για τρίτη φορά στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες στην υποκατηγορία Χριστούγεννα.

Πρόκειται για τον Ντέιβιντ Ρίτσαρντς ο οποίος αυτή τη φορά έστησε στην Καμπέρα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που το «στολίζουν» περισσότερα από 518.000 λαμπάκια!

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε σεδώ και περίπου πέντε χρόνια στα στούντιο της Universal στην Ιαπωνία στο οποίο είχαν τοποθετηθεί 374.280 λαμπάκια.

Η βοήθεια από ηλεκτρολόγους, πολιτικούς μηχανικούς, ξυλουργούς, σιδηρουργούς και οξυγονοκολλητές ήταν πολύτιμη προκειμένου ο Ρίτσαρντς να πετύχει το νέο ρεκόρ με το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 22 μέτρων.

Απώτερος σκοπός της κίνησης αυτής του Αυστραλού ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα κατά του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.

Τέλος σημειώνεται ότι ο Ρίτσαρντς είδε για πρώτη φορά να γράφεται το όνομά του στο βιβλίο των ρεκόρ ήταν το 2013 όταν κάλυψε το σπίτι του με 502.165 λαμπάκια. Το 2014 επανέλαβε το κατόρθωμά του όταν έστησε μια εικόνα σε εμπορικό κέντρο στην Καμπέρα χρησιμοποιώντας μια ταινία 120 χιλιομέτρων με 1,2 εκατομμύρια φώτα LED.