Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός για χιόνια στην Αθήνα – Τάσος Αρνιακός: Πού θα το «στρώσει» σε λίγες ώρες

Newsbomb

Καιρός: Σαρώνει το πρωτοφανές κύμα ψύχους στη χώρα μας – Αρκετές περιοχές έχουν «ντυθεί» στα λευκά – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Αλόννησος, Σκόπελος και Κύμη – Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό.

Σιβηρία και σήμερα, Δευτέρα (09/01/2017) θυμίζει η χώρα. Η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές έχει πέσει ακόμα και στους -18 βαθμούς Κελσίου. Χιονοπτώσεις αναμένονται και σήμερα σε Εύβοια, Κύμη, Σποράδες, Κυκλάδες και Κρήτη.

Πού θα χιονίσει στην Αττική

Στην Αττική ο χιονιάς αναμένεται να χτυπήσει από το απόγευμα και κυρίως από το βράδυ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ΑΝΤ 1, ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα χιονίσει κυρίως στα ορεινά και στις βόρειες περιοχές, ενώ χιόνια θα πέσουν ακόμα και μέσα στο Λεκανοπέδιο. Μάλιστα, όπως είπε ο Τάσος Αρνιακός, κατά τόπους χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το πρωί της Τρίτης (10/01) και στις ακτές της Αττικής, όπως σε Ραφήνα και Μαραθώνα.

«Αυτή τη φορά ο χιονιάς θα είναι πιο ισχυρός από τις προηγούμενες ημέρες, ενώ θα το ''στρώσει'' στα βόρεια του νομού» ανάφερε ο μετεωρολόγος, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το «στρώσει» σε μία νοητή γραμμή από την Αττική Οδό και πάνω.

Από το μεσημέρι της Τρίτης ο καιρός στην Αττική αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση. Ωστόσο, ο υδράργυρος θα πέσει ακόμα και στους -5 βαθμούς Κελσίου. Το σκηνικό του καιρού φαίνεται να αλλάζει από την Τετάρτη (10/01).

Παρόμοιος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Δευτέρα, όπου θα αρχίσει να χιονίζει από το βράδυ.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για το χιονιά που σαρώνει τη χώρα μας

Δείτε αναλυτικά που θα χιονίσει σήμερα