Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Το ακατάλληλο βίντεο της ντροπής: Έπιασαν επ΄ αυτοφώρω 18 μεσήλικες σε όργιο με νεαρές γυναίκες

Newsbomb

Ντου σε ξενοδοχείο της Πατάγια όπου βρισκόταν σε… εξέλιξη όργιο με τη συμμετοχή τουλάχιστον 18 ανδρών και ακόμη περισσότερων νεαρών γυναικών, πραγματοποίησε η αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Οι «αρχές» έπιασαν όχι στον ύπνο, αλλά πάνω στην… απόλαυση τους ανυποψίαστους άνδρες που ταξίδεψαν στο διασημότερο προορισμό σεξοτουρισμού προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ορμές του με νεαρές ιερόδουλες.

Η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στις 23:30 έπειτα από πληροφορία (πιθανότατα… καρφωτή από ανταγωνιστή) για όργιο στο ξενοδοχείο Tulip Hotel με εισιτήριο εισόδου τα 1500 μπατ (περίπου 39 ευρώ) τη βραδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να κλείσουν θέση μέσω μιας ιστοσελίδας και έπρεπε να φθάσουν στο ξενοδοχείο με το ταίρι τους (πιθανότατα μια ντόπια ιερόδουλη).

Στις εικόνες της… ντροπής που είδαν το φως της δημοσιότητας ιδρωμένοι (από τον αγώνα) μεσήλικες από την Αμερική, τη Βρετανία, τη Γερμανία, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Ρωσία, τη Μαλαισία και την Κίνα προσπαθούν να καλύψουν με πετσέτες το πρόσωπο, αλλά και τα απόκρυφά τους, την ίδια ώρα που επικρατεί χάος και πανικός με δεκάδες γυμνούς να τρέχουν στο χώρο ή να μένουν… κάγκελο.

orgio2

Οι αρχές εκτός από τους τουρίστες συνέλαβαν και τον Κινέζο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με τα 30 δωμάτια, ως διοργανωτή του οργίου στον έναν από τους τέσσερις ορόφους που αποκαλούσε «play zone». Στον όροφο «βόλταραν» και τρία άτομα του προσωπικού με την εντολή να σερβίρουν ζεστό τσάι στους επισκέπτες, να καθαρίζουν τα δωμάτια, αλλά και να… παίρνουν μέρος στο όργιο ανταλλαγής συντρόφων όποτε το θεωρούσαν σκόπιμο…

Οι αστυνομικοί κατέσχασαν προφυλακτικά, λιπαντικά και σεξουαλικά βοηθήματα, ενώ αντίθετα πάντως με τον 53χρονο Sheng Liao Yang που δεν είχε άδεια για τη λειτουργία του «ροζ» ξενοδοχείου, άφησαν ελεύθερους τους τουρίστες, η αναζήτηση ηδονής των οποίων κατέληξε σε ντροπιαστικό εφιάλτη.

orgia99

Η Πατάγια, στην ανατολική ακτή της Ταϊλάνδης, είναι γνωστή ως η σεξουαλική πρωτεύουσα του πλανήτη, μετά την… ανακάλυψη της από Αμερικανούς στρατιώτες τη δεκαετία του ΄60. Εκεί συνήθιζαν να χαλαρώνουν, να γεμίζουν τις μπαταρίες τους και κυρίως να κρατούν ενεργή τη σεξουαλική ζωή τους κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ. Η περιοχή σήμερα φιλοξενεί χιλιάδες μπαρ, στριπ κλαμπ και αίθουσες μασάζ όπου χιλιάδες γυναίκες προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες, ωστόσο πολλές από αυτές είναι ανήλικες που υποχρεώνονται να γίνουν ιερόδουλες ακόμα και από την ίδια τους την οικογένεια λόγω της πολύ άσχημης οικονομικής τους κατάστασης…