FUN TIME

Σκωτία: Πνεύματα την αναγκάζουν να γράψει στα αγαπημένα τους πρόσωπα! (vid)

Σκωτία: Πνεύματα την αναγκάζουν να γράψει στα αγαπημένα τους πρόσωπα! (vid)

Το μέσο επικοινωνίας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που άφησαν πίσω, ισχυρίζεται ότι βρήκαν φαντάσματα στο πρόσωπό της, μια Σκωτσέζα!

Για την ακρίβεια το δεξί της χέρι, καθώς η Catherine Kennedy διαλαλεί ότι μυστηριώδεις πνεύματα παίρνουν τον έλεγχό του και ένα στυλό, γράφοντας γράμματα από τον άλλο κόσμο! Φρόντισε μάλιστα να… κατατροπώσει (στο μέγεθος του δυνατού) τους δύσπιστους βιντεοσκοπώντας τους ισχυρισμούς της!

«Κάθε φορά που το πνεύμα πιάνει το στυλό, αλλάζει ο τρόπος γραφής μου και καθοδηγεί το χέρι μου», εξηγεί η Catherine, σημειώνοντας πως η εμπειρία της ξεκίνησε από τα 8 της χρόνια, ωστόσο «ήμουν πολύ μικρή τότε για να καταλάβω» και συμπληρώνει: «Εγώ απλά αφήνομαι και περιμένω να τελειώσει. Είναι ένα απίστευτο δώρο».

Όσο για το πώς ξεκίνησαν όλα; «Χαλάρωνα στο σπίτι, όταν ξαφνικά μού ήρθε μια ισχυρή επιθυμία να γράψω. Ρώτησα αν κάποιος ήταν εκεί και αισθάνθηκα ένα τσούξιμο στο χέρι μου. Στη συνέχεια άρχισα να γράφω χωρίς να το ελέγχω. Σταμάτησα μετά από τέσσερις σελίδες», εξομολογείται και σοκάρει: «Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως έγραψα στα ιταλικά χωρίς να ξέρω τη γλώσσα. Ο άντρας μου είναι Ιταλός και στην αρχή δεν με πίστευε μέχρι που διάβασε τα γράμματα. Ήταν φανερό ότι δεν ήμουν εγώ!».

Η υπογραφή μάλιστα «Ίβο» στο τέλος του γράμματος, πρόδωσε τον… αποστολέα!

«Ο Antonio κατάλαβε ποιος ήθελε να πει ένα γεια. Ήταν ένας φίλος του από την Ιταλία, ο οποίος είχε πεθάνει πριν δέκα χρόνια…», εκμυστηρεύτηκε η Catherine, αποκαλύπτοντας πως προέτρεψε τον άνδρα της να απαντήσει, ο οποίος μάλιστα αισθάνθηκε την ίδια δύναμη!

Επικοινωνούσαν έτσι για τα επόμενα 12 χρόνια, ενώ ο Ίβο άρχισε να κάνει πιο… αισθητή την παρουσία του μετακινώντας καπέλα και τρομάζοντας τον Αντόνιο με την εμφάνισή του μπροστά στα μάτια του...

Και μη νομίζετε ότι η Κάθριν περιορίστηκε στον Ίβο, καθώς δεν άργησε η ώρα που μία φίλη τής ζήτησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της. Εκείνη πήρε ένα χαρτί και έγραψε το τραγούδι που της τραγουδούσε όταν ήταν μικρή. Δεν ήξερε τίποτα γι αυτό…

«Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι δεν θα με πιστέψουν, αλλά βοηθώ αυτά τα πνεύματα να παραμείνουν ζωντανά στο χαρί», καταλήγει, γνωστοποιώντας πως φέτος θα δημοσιεύσει βιβλίο με όλες τις μεταφυσικές ιστορίες της…

Διαβάστε ακόμα:

Βουλγαρία: Ανακάλυψαν τάφο… βρικόλακα σε αρχαία θρακική πόλη (pic)!

ΗΠΑ: Ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έχει μικροτσίπ στο κεφάλι της!

ΗΠΑ: 3χρονος κατασπαράχτηκε από ιαγουάρους σε ζωολογικό κήπο! (vid+pics)

ΗΠΑ: Αγνοείται ηθοποιός του Ταραντίνο και συμπρωταγωνίστρια της Στριπ