ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έχει μικροτσίπ στο κεφάλι της!

ΗΠΑ: Ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έχει μικροτσίπ στο κεφάλι της!

Σε ψυχιατρική κλινική εισήχθη η Αμάντα Μπάινς, η νεαρή ηθοποιός που έγινε σταρ σε εφηβική ηλικία, ωστόσο τα τελευταία χρόνια απασχολεί κυρίως για την προβληματική συμπεριφορά της.

Η 28χρονη Μπάινς, γνωστή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη δικαιοσύνη και την ιδιόρρυθμη δημόσια συμπεριφορά της, τέθηκε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση μετά την άφιξή της στο Λος Άντζελες. Με βάση τη νομοθεσία της Καλιφόρνιας, ένας άνθρωπος μπορεί να κρατηθεί, παρά τη θέλησή του, για έως και 72 ώρες προκειμένου να εξεταστεί από ψυχιάτρους.

Λίγες ώρες νωρίτερα η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση, ωστόσο αργότερα ανακάλεσε, επιρρίπτοντας την ευθύνη στο «μικροτσίπ» που έχει στο κεφάλι της! «Ο πατέρας μου δεν έκανε ποτέ αυτά τα πράγματα. Το μικροτσίπ στον εγκέφαλό μου με έκανε να τα πω, όμως εκείνος τους διέταξε να μου βάλουν το μικροτσίπ», έγραψε στο Twitter.

Η Μπάινς, που έγινε σταρ σε ηλικία 13 ετών, όταν είχε το δικό της σόου στο τηλεοπτικό δίκτυο Nickelodeon, είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, όταν έβαλε φωτιά έξω από ένα σπίτι στο Λος Άντζελες. Μόλις δε την περασμένη Κυριακή συνελήφθη γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 15.000 δολαρίων…

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: 3χρονος κατασπαράχτηκε από ιαγουάρους σε ζωολογικό κήπο! (vid+pics)

ΗΠΑ: Αγνοείται ηθοποιός του Ταραντίνο και συμπρωταγωνίστρια της Στριπ

Πακιστάν: Πρώην Ταλιμπάν απείλησαν τη 17χρονη νομπελίστρια Ειρήνης

‘Εμπολα: O τρόμος εξαπλώνεται, νέα κρούσματα σε ΗΠΑ και Ισπανία