FUN TIME

Μυστηριώδες πλάσμα «προσγειώθηκε» σε στέγη σπιτιού στο Μεξικό! (video)

Μυστηριώδες πλάσμα «προσγειώθηκε» σε στέγη σπιτιού στο Μεξικό! (video)

Ανατριχίλα, αλλά και παραφυσικές συζητήσεις για το τι στο καλό ήταν αυτό το… πράγμα που εθεάθη να… σουλατσάρει σε στέγη σπιτιού στο Μεξικό, έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που κάνουν λόγο, όχι μόνο για το πιο ξεκάθαρο βίντεο-ντοκουμέντο με εξωγήινο, αλλά ακόμα και για τον μυθικό Slender Man, υποστηρίζοντας πως οι «πράσινοι μικροί μας» φίλοι (βάσει του διαγαλαξιακού στερεότυπου) κρύβονται στη Λατινική Αμερική, ενώ τελικά ίσως και να μην είναι τόσο μικροί και πράσινοι!

Slender Man

«Ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος στις παρυφές του Nuevo Laredo άκουσε μέρα-μεσημέρι περίεργους θορύβους στα κεραμίδια του και αποφάσισε να το ερευνήσει», γράφουν τα βραζιλιάνικα «Weird News», συμπληρώνοντας: «Τότε πήρε το κινητό του τηλέφωνο και απαθανάτισε στη σκεπή του ένα αλλόκοτο πλάσμα με ανθρωποειδή χαρακτηριστικά και ροζ δέρμα»!

«Ήταν ευκίνητο και λεπτό, ενώ είχε μικρό κεφάλι και μακριά άκρα. Μόλις με αντιλήφθηκε εξαφανίστηκε», φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ο κτηνοτρόφος, ο οποίος πάντως σύμφωνα με άλλα Μέσα δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί όσο και αν τον αναζήτησαν…

Για όσους, δε, ορθολογιστές η πρώτη σκέψη δεν ήταν άλλη από το… μοντάζ, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι βάσει της προκαταρκτικής ανάλυσης του βίντεο από τον τηλεοπτικό ειδησεογραφικό σταθμό El Mañana, δεν διαπιστώθηκαν «κοψίματα», ειδικά εφέ, αλλά και οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση…

Όσο, πάλι για εκείνους που δεν ξέρουν τι εστί Slender Man, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο…