FUN TIME

Αυτό είναι το πιο στοιχειωμένο κτίριο της Αθήνας (videos)

Αυτό είναι το πιο στοιχειωμένο κτίριο της Αθήνας (videos)

Μια εικονική περιήγηση στο περιβόητο Morton Theatre της Αθήνας, στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, πρόσφερε μέσω ενός ανατριχιαστικού βίντεο μια ομάδα κυνηγών φαντασμάτων.

Οι ατρόμητοι Ghostbusters θέλησαν να διαπιστώσουν αν ευσταθούν οι δεκάδες μαρτυρίες για σφαίρες φωτός και φαντασματα που έχουν κάνει… κατάληψη στο διάσημο θέατρο, ανακαλύπτοντας κάτι πραγματικά τρομακτικό.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, μέσα σε αυτό κατέγραψαν φωνές, αισθάνθηκαν πνεύματα, εντόπισαν κρύα σημεία, αλλά και φωτογράφισαν μια μυστηριώδη μπλε φούσκα, όπως και μια σκοτεινή φιγούρα.

«Υπήρχε σίγουρα έντονη παραφυσική δραστηριότητα στο θέατρο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει», ανέφερε ο Ed Laughlin, ένας από τους ερευνητές, συμπληρώνοντας: «Την επόμενη φορά που θα το επισκεφτείτε, καθίσετε και ακούσετε έναν ψίθυρο, μην φοβηθείτε. Ίσως είναι ο Pete Morton που σας χαιρετά».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Morton Theatre – το οποίο πολλά διάσημα συγκροτήματα που ξεκίνησαν τη μουσική πορεία τους από την περιοχή, όπως οι «The B-52's» and οι «R.E.M.», έχουν χρησιμοποιήσει για συναυλίες και βίντεοκλιπς - στέγαζε κάποτε ένα γραφείο τελετών, ενώ έγινε και τόπος άνθισης του παραεμπορίου.

Οι εργαζόμενοι, δε, σε αυτό παραπονούνταν συχνά για απόκοσμους ήχους και ανεξήγητα φαινόμενα όταν έπεφτε το σκοτάδι…

Σχετικές ειδήσεις