FUN TIME

Ανακάλυψαν κινητό τηλέφωνο 800 ετών; (video+photos)

Ανακάλυψαν κινητό τηλέφωνο 800 ετών; (video+photos)

Ένα κινητό τηλέφωνο ηλικίας 800 ετών φέρεται να ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Αυστρία, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της συνωμοσιολογίας για την εξωγήινη ζωή και την προηγμένη τεχνολογία τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το ιδιαίτερο αυτό μοντέλο κινητού είναι κατασκευασμένο από πηλό, ενώ πάνω στα «πλήκτρα» του είναι χαραγμένα σύμβολα της σφηνοειδούς γραφής.

Το γεγονός ωστόσο ότι δεν έχει δοθεί καμία επίσημη πληροφορία για το πρωτοφανές εύρημα, αλλά και η ομοιότητά του με παλαιότερα μοντέλα γνωστών εταιρειών κατασκευής κινητών τηλεφώνων, μάλλον ενισχύει τους ισχυρισμούς τον πιο προσγειωμένων στον πλανήτη Γη ορθολογιστών, οι οποίοι κάνουν λόγο για μία ακόμη φάρσα που βρήκε πρόσφορο έδαφος στο διαδίκτυο.

kinito3

Κάτι πάντως που δεν πτόησε τους υποστηρικτές της εξωγήινης ζωής να προσθέσουν ένα ακόμη (όχι πάντως και τόσο ατράνταχτο) επιχείρημα στη φαρέτρα της συνωμοσιολογίας τους.

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά τη διάρκεια των αρχαιολογικών ανασκαφών στο Fuschl am See στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, οι ερευνητές ανακάλυψαν ένα μυστηριώδες τεχνούργημα από τον 13ο αιώνα με σφηνοειδή γραφή που μοιάζει εξωφρενικά με ένα κινητό τηλέφωνο», αναφέρεται στην ιστοσελίδα «tothedeathmedia.com» που φιλοξενήθηκε η είδηση, καταλήγοντας: «Αυτό το είδος της γραφής βρίσκεται συνήθως στο σύγχρονο Ιράν ή το Ιράκ (αρχαία Μεσοποταμία)...

Σχετικές ειδήσεις