Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Θαύμα! Ετοιμαζόταν να μαχαιρώσει ιερέα και τότε συνέβη κάτι απίστευτο (video)

Newsbomb

Για παρέμβαση του Αγίου Πνεύματος ή κάποιας άλλης θεϊκής δύναμης από κάπου εκεί ψηλά, κάνει λόγο η κολομβιανή εκκλησία, ιερέας της οποίας σώθηκε από… θαύμα!

Γιατί μόνο έτσι μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός πως ένας άγνωστος έπεσε ξαφνικά ημιλιπόθυμος στο πάτωμα, λίγα δευτερόλεπτα πριν επιτεθεί στον «εκπρόσωπο» του Θεού με ένα τεράστιο μαχαίρι…

Ο επίδοξος δολοφόνος, ο οποίος φορά κουκούλα, απαθανατίζεται μάλιστα σε βίντεο ντοκουμέντο να σηκώνεται από τη θέση του και να κατευθύνεται προς τον Pedro Pablo Martin βγάζοντας από την τσέπη ένα μαχαίρι.

Μόλις τον αντιλαμβάνεται, ο ιερέας φωνάζει επαναλαμβανόμενα «Υπάρχει δύναμη στο όνομα του Ιησού» και τότε ξαφνικά ο ένοπλος, αφού βγάλει την κουκούλα, πέφτει… ξερός στο πάτωμα λες και δέχθηκε κάποιο θεόσταλτο και (κυρίως) ανεξήγητο χτύπημα!

Την ίδια ώρα, οι άλλοι πιστοί σπεύδουν να τον αφοπλίσουν επαναλαμβάνοντας τα λόγια του εφημέριου τους, ενώ ο δράστης φέρεται να έχει σπασμούς.

Το ασύλληπτο περιστατικό συνέβη στο ναό Pentecostal IPUC Bosa στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά, ενώ το βίντεο δημοσίευσε η ίδια η εκκλησία στην ιστοσελίδα της με τίτλο: «Κουκουλοφόρος επιτίθεται σε ιερέα, ωστόσο νικήθηκε από τη δύναμη στο όνομα του Αγίου Πνεύματος».

Σύμφωνα μάλιστα με αξιωματούχους της εκκλησίας, ο δράστης είχε νωρίτερα ψιθυρίσει στο αυτί του ιερέα πως ήταν εκεί για να τον σκοτώσει, όμως αυτός τον συμβούλεψε να καθίσει και να παρακολουθήσει τη λειτουργία.

Και μπορεί οι αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για θαύμα τονίζοντας: «Έχουμε πανίσχυρο Θεό και ονομάζεται Ιησούς Χριστός. Υπάρχει δύναμη στο όνομα του Ιησού», ωστόσο δεν έλειψαν και εκείνοι που κατηγορούν την εκκλησία ότι «έφτιαξε» το βίντεο προκειμένου να προσελκύσει πιστούς.

«Είναι 100% αληθινό. Αυτό που συνέβη ήταν μια επίδειξη της δύναμης του Θεού που μας προστατεύει από το κακό», ισχυρίστηκε από την πλευρά του ο ιερέας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, συμπληρώνοντας: «Μου είπε ότι ήθελε να με σκοτώσει, αλλά δεν τον πήρα στα σοβαρά και έτσι τον συμβούλεψα να κάτσει στη θέση του και να ακούσει το κήρυγμά μου. Συνειδητοποίησα πόσο σοβαρό ήταν όταν ερχόταν προς το μέρος μου με το μαχαίρι. Τότε επικαλέστηκα το όνομα του Κυρίου ενστικτωδώς και ευτυχώς με βοήθησα».

Αποκάλυψε δε πως ο δράστης είχε επιτεθεί ξανά σε ιερείς στο παρελθόν, ενώ είχε καταδικαστεί με κάθειρξη ενός έτους. Η αστυνομία πάντως που έσπευσε στην εκκλησία τον άφησε να φύγει καθώς οι αξιωματούχοι της εκκλησίας δεν ήθελαν να του ασκηθούν διώξεις. Και αυτό γιατί: «Είμαι σίγουρος ότι δεν θα εμφανιστεί ξανά μετά από αυτό. Σκέφτηκα να κάνω κάποια επίσημη καταγγελία, ωστόσο αποφάσισα να αφήσει τη μοίρα του στα χέρια του Θεού», καταλήγει ο ιερέας, όσο ύποπτο και αν μοιάζει όλο αυτό...