ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Golden Rally Show 2015 Summer Edition: Αναβολή

Golden Rally Show 2015 Summer Edition: Αναβολή

Σε αναβολή οδηγήθηκε η Καλοκαιρινή διοργάνωση του Golden Rally Show.

Σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Οργανωτική Επιτροπή του Golden Rally Show 2015 Summer Edition έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης-γιορτής μέσα στην Αθήνα.

Με παρακαταθήκη το επιτυχημένο Golden Rally Show 2014, που διοργανώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο ΟΑΚΑ, μια νέα προσπάθεια για τη διοργάνωση ενός ακόμη show, αντάξιου των προσδοκιών, αλλά και του νέου επιπέδου που όλοι θέλουμε να βρεθεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στη χώρα μας, ξεκίνησε. Η δυσκολία όμως αποδείχθηκε ανυπέρβλητη, όχι γιατί έλειπαν η διάθεση, το μεράκι και η τεχνογνωσία, αλλά επειδή οι περιορισμένοι οικονομικοί πόροι μιας ολόκληρης κοινωνίας δεν αφήνουν περιθώρια υπερβάσεων του μπάτζετ, σε χορηγούς ή συμμετέχοντες.

Μερικές φορές χρειάζεται να γίνεσαι εσύ η αλλαγή που θέλεις να έρθει και αυτό το δρόμο επέλεξε το Golden Rally Show 2015 Summer Edition. Η αναβολή της εκδήλωσης αποδείχθηκε μονόδρομος, αφού εκπτώσεις σε επίπεδο ασφάλειας ή θεάματος όφειλαν να αποκλειστούν εν τη γενέσει τους από τους ιθύνοντες της εκδήλωσης. Οι άνθρωποι που "έτρεξαν" το Golden Rally Show 2015 Summer Edition, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσοι βοήθησαν στην προετοιμασία του, τους χορηγούς που στάθηκαν στο πλευρό της Οργάνωσης κατά τη διάρκεια όλων αυτών των μηνών αλλά κυρίως, τους Έλληνες αγωνιζόμενους που με γνωστές σε όλους θυσίες, ετοιμάστηκαν για το ραντεβού στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Beach Volley στο Νέο Φάληρο.

Το Golden Rally Show φιλοδοξεί να επιστρέψει δυναμικά, όταν οι συνθήκες είναι πιο ώριμες για μια γιορτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου που θα φέρει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ψηλά στις συνειδήσεις των -περισσότερο ή λιγότερο μυημένων- φίλων του σπορ, όπως άλλωστε όλοι επιθυμούμε.

Σχετικές ειδήσεις