ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ducati: Η Scrambler είναι εδώ

Ducati: Η Scrambler είναι εδώ

Η Ducati Scrambler πάτησε τους τροχούς της στην Ελλάδα. Η επίσημη παρουσίασή της έγινε στο κέντρο της Αθήνας ενώ η τιμή αγοράς της ξεκινά από τα 8.950 ευρώ.Οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει ενώ οι πρώτες παραδόσεις γίνονται αυτόν τον μήνα.


Το design της χαρακτηρίζεται ως νέο ρετρό και η εικόνα της δίνει μια μοντέρνα εκδοχή της μοτοσυκλέτας που κατασκεύαζε η Ducati στη δεκαετία του '70. Σύμφωνα με τους φίλους της εταιρίας η Scrambler είναι σαν να μην σταμάτησε ποτέ η παραγωγή της.

Τέσσερις εκδόσεις αποτελούν τη γκάμα: Η «Icon», η «Urban Enduro», η «Full Throttle» και η «Classic», κάθε μια με ιδιαίτερο στυλ, αλλά πάντα στο πνεύμα Scrambler.

Η Urban Enduro, με το «Άγριο Πράσινο» ντύσιμο της, είναι για αυτούς που είναι οπαδοί του trail στυλ. Η Full Throttle απευθύνεται σε αυτούς που τους αρέσουν οι αγώνες flat track και η Classic για αυτούς που γοητεύονται από το στυλ της δεκαετίας του '70, συνδυασμένο με την οδηγική ευχαρίστηση και την άνεση μια σύγχρονης μοτοσυκλέτας.

Η Scrambler. Είναι ένας ολόκληρος καινούριος κόσμος μία σύγχρονη μοτοσυκλέτα στην πιο αγνή της μορφή. Με αερόψυκτο desmo κινητήρα 803 κ.εκ., 75 ίππους, αλουμινένιο ψαλίδι και καπάκια κινητήρα, μεταλλικό ρεζερβουάρ σε σχήμα σταγόνας, LED φώτα και LCD όργανα, η νέα Scrambler είναι ακριβώς αυτό που θα ήταν σήμερα η παλιά αν δεν είχε σταματήσει ποτέ από την παραγωγή της.

Σχετικές ειδήσεις