ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Piaggio: Vespa Trophy 2015

Piaggio: Vespa Trophy 2015

Η εκκίνηση του Vespa Trophy 2015 ξεκίνησε! Το tourist trophy των απανταχού φίλων της Vespa διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Όλα τα επίσημα Vespa Club από Ελλάδα συμμετέχουν, με μοναδικό στόχο να τερματίσουν έχοντας επισκεφθεί όσο το δυνατόν περισσότερα Piaggio Check Points (καταστήματα αντιπροσώπων που συμμετέχουν στη διοργάνωση) και με τη μεγαλύτερη παρέα από Vespa.

Η συλλογή των σφραγίδων από τα Piaggio Check Points ξεκίνησε στις 25/5 και τελικός προορισμός είναι το Biograd της Κροατίας, στα πλαίσια του Vespa World Days 2015, όπου και θα ανακηρυχτεί νικητής το Vespa Club με το υψηλότερο σκορ.

Η συμμετοχή στο Vespa Trophy πραγματοποιείται δωρεάν με απλή και εύκολη διαδικασία: εγγραφή στο site www.vespatrophy.com , κατέβασμα του Travel Book και έτοιμοι για ταξίδι. Στην ιστοσελίδα παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και περιγράφεται αναλυτικά ο κανονισμός.

Ας προσπαθήσουμε να είμαστε πολυάριθμοιι... θα κερδίσει το Vespa Club με τις περισσότερες συμμετοχές που θα επισκεφθεί όσο το δυνατόν περισσότερα Piaggio Check Points στις περισσότερες χώρες!

Ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε την αγάπη μας για την Vespa, 4 ημέρες στην Κροατία για να συμμετέχουμε στο μεγαλύτερο Vespa Party.

Σχετικές ειδήσεις