ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Piaggio: Κοιτάζοντας το αύριο

Piaggio: Κοιτάζοντας το αύριο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για ένα μοναδικό και αποκλειστικό δρώμενο, «The Shape of Things to Come» το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στο Μιλάνο , 2 Οκτωβρίου στις 10 π.μ., στο εμπορικό κέντρο The Mall στη Via Galileo Galilei στη Viale della Liberazione.

Ο κύριος στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να ενθαρρύνει το δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε διευθυντές κλάδων, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και φοιτητές με μερικούς από τους σημαντικότερους διεθνείς φορείς οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο παγκόσμιο σκηνικό σε ότι αφορά την καινοτομία.

Εκτός από τη συμμετοχή του Προέδρου του Ομίλου Piaggio, κ.Roberto Colaninno, η εκδήλωση πλαισιώνεται με την παρουσία και τη συμμετοχή σημαντικών οραματιστών του πολιτισμού, της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας. Αυτοί μέσω κοινών θεμάτων, εμπειριών και καινοτόμων οραμάτων, θα προσπαθήσουν να σχεδιάσουν και να διαμορφώσουν μια σειρά δημιουργικών projects που θα εφαρμοστούν μέσα στα επόμενα χρόνια, ενώνοντας τις δημιουργικές ιδέες με την τεχνολογία και τη βιομηχανία.

  • Ιδέες που θα ταξιδεύουν πάνω από τους ανθρώπους.
  • Ιδέες που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να ταξιδέψουν ακόμη μακρύτερα.

«The Shape of Things to Come» είναι μία εκδήλωση που προωθείται από την Piaggio Fast Forward (PFF), Εταιρεία του Ομίλου Piaggio με έδρα στο Cambridge (MA-ΗΠΑ). Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από μια διεπιστημονική ομάδα πρωτοπόρων, από τους πιο εκλεκτούς τομείς τεχνολογίας σχεδίασης και έρευνας. Η Piaggio Fast Forward (PFF), αποτελεί ένα πρότυπο Ερευνητικό Κέντρο, σχεδιάστηκε με στόχο την ανάπτυξη ευφυών εφαρμογών, την προώθηση καινοτόμων ιδεών και κύριο στόχο την εξεύρεση λύσεων σε μελλοντικά προβλήματα που θα αφορούν την μετακίνηση εμπορευμάτων και ανθρώπων.

Συνδεθείτε στο Twitter #THESHAPEMILANO και εγγραφείτε για να ακούσετε ζωντανά : www.theshapeofthingstocome.net/streaming

Σχετικές ειδήσεις