ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Seat: Νέο Προωθητικό Πρόγραμμα Δωρεάν Απόσυρσης

Seat: Νέο Προωθητικό Πρόγραμμα Δωρεάν Απόσυρσης

Η Seat Τεχνοκάρ ανακοινώνει νέο προωθητικό πρόγραμμα για τον μήνα Μάρτιο το οποίο περιλαμβάνει Δωρεάν παροχή του οφέλους Απόσυρσης για νέες παραγγελίες Leon & Toledo μέχρι 31/3/2015.

Το πρόγραμμα Δωρεάν παροχής του οφέλους Απόσυρσης για τα Leon & Toledo, ενισχύει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της πρότασης της SEAT αφού στην ουσία προσφέρει συνολικά πολλαπλάσιο όφελος για τον πελάτη. Χαρακτηριστικά, για το Leon το συνολικό κέρδος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3.700€ (2.800€ όφελος απόσυρση + 900€ έκπτωση τιμοκαταλόγου), ενώ για το Toledo το κέρδος φτάνει έως 3.320€ (1.430€ όφελος απόσυρση + 1.890€ έκπτωση τιμοκαταλόγου).

Η ανταγωνιστικότητα του πρόγράμματος «Δωρεάν Απόσυρσης» ενισχύεται με την διάθεση προαιρετικών πακέτων εξοπλισμού Plus για τα Leon & Toledo, μία ιδιαίτερα εκλυστική πρόταση με σημαντικά οικονομικά πλεονεκτήματα για τον υποψήφιο πελάτη που αναζητά πλήρη εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα τα πακέτα εξοπλισμού Plus περιλαμβάνουν:

  • Leon Style Plus: Φώτα full LED, ζάντες αλουμινίου 17", Media system Plus με χρέωση 950€
  • Leon FR Plus: Φώτα full LED, ζάντες αλουμινίου 18", Media system Plus, Πανοραμική ηλιοροφή με χρέωση 1.650€
  • Toledo Reference Plus: Zάντες αλουμινίου 16", προβολείς ομίχλης με χρέωση €290
  • Τοledo Style Plus: Sound system 2.1, Βluetooth με χρέωση €200

Παράλληλα, η SEAT Τεχνοκάρ ανακοινώνει την παράταση του Προωθητικού Προγράμματος «SEAT Ibiza με Τριπλό Κέρδος» μέχρι τις 31/3/2015.

Το Προωθητικό Πρόγραμμα για το Ibiza περιλαμβάνει:

  • Standard εργοστασιακή εγγύηση 4 χρόνων, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τον πελάτη.
  • Νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ibiza Easy Credit της Volkswagen Bank, με μηνιαία δόση που ξεκινά μόλις από 110€ το μήνα.
  • Προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plus τα οποία προσφέρουν κέρδος για τον αγοραστή έως και 75% σε σχέση με τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού.

Σχετικές ειδήσεις