ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

PEUGEOT 208: Design και Τεχνολογία (photos)

PEUGEOT 208: Design και Τεχνολογία (photos)

Αρμονικό και ταυτόχρονα συμπαγές, το Peugeot 208 αναδεικνύει τον εκλεπτυσμένο αλλά και σπορ χαρακτήρα του.

Η σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας αποτυπώνεται πλήρως στο μοντέλο, με τα μεγάλα φωτιστικά σώματα να τονίζουν τον δυναμισμό του.

O πρωτοποριακός σχεδιασμός εσωτερικού i-Cockpit προσφέρει στον οδηγό κορυφαία εργονομία, ασφάλεια και σιγουριά, υψηλή αισθητική και αψεγάδιαστη ποιότητα. Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η οθόνη αφής 7", μέσω της οποίας ο οδηγός έχει πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες (ραδιόφωνο, kit hands-free Bluetooth, αναπαραγωγή αρχείων μουσικής κ.α.).

To Peugeot 208 διατίθεται με 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα, σε εκδόσεις χωρίς τέλη κυκλοφορίας, με οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και diesel υψηλής απόδοσης, από 1.0 έως 1.6 λίτρα και έως 120 ίππους, με μηχανικό και αυτοματοποιημένο κιβώτιο 5 σχέσεων.

Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης από την βασική έκδοση Access και ολοκληρώνεται με τρία ακόμη επίπεδα εξοπλισμού, Active, Active Plus (που διαθέτει την πανοραμική οροφή ) και Allure, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Προσφέρεται δε με χρηματοδοτικό πρόγραμμα 48 δόσεων με μηνιαία δόση μόλις 208 ευρώ το μήνα ΑΤΟΚΑ το οποίο συνδυάζεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και με το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

Σχετικές ειδήσεις