ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Yokohama: Χορηγός της Chelsea

Yokohama: Χορηγός της Chelsea

Χορηγική συμφωνία της Yokohama με τη διάσημη ποδοσφαιρική ομάδα της Chelsea.

Η Yokohama ανακοίνωσε τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την παγκοσμίου κύρους αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα της Chelsea. Αυτή η συνεργασία, αποτελεί τη μεγαλύτερη συμφωνία που έχει συνάψει ποτέ η εν λόγω ποδοσφαιρική ομάδα στην ιστορία της και θα έχει διάρκεια 5 ετών, ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 2015.

Εκτός του ότι η Yokohama θα είναι ο νέος χορηγός στην φανέλα της Chelsea, θα έχει και τη δυνατότητα εκτεταμένης διαφήμισης στο στάδιο της ομάδας. Επιπλέον, θα μπορεί να «εκμεταλλευτεί» τόσο το λογότυπο, όσο και τους παίκτες αλλά και τον προπονητή της Chelsea, σε διαφημιστικές και λοιπές προωθητικές της ενέργειες.

Με την συγκεκριμένη χορηγία, η Ιαπωνική εταιρία κατασκευής ελαστικών στοχεύει στην ενίσχυση της εικόνας και του ονόματός της, με απήχηση στο μεγαλύτερο δυνατό εύρος καταναλωτών.

Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της Yokohama, έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών Yokohama.

Η εταιρεία Θεοχαράκης ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά Yokohama σ την ελληνική αγορά, από το 1959.

Σχετικές ειδήσεις