ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Παγκόσμια πρεμιέρα για το εντυπωσιακό, mini-crossover ADAM ROCKS S

Opel: Παγκόσμια πρεμιέρα για το εντυπωσιακό, mini-crossover ADAM ROCKS S

Το Opel ADAM ROCKS S Αποκαλύπτεται στο AutoRAI του Άμστερνταμ μαζί με ταOpel OnStar, KARL και Corsa OPC σε πρώτη εμφάνιση.

Η παράσταση αρχίζει για το Opel ADAM ROCKS S στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Άμστερνταμ (AutoRAI, ημέρες για το κοινό 17 – 26 Απριλίου):Το σπορ mini-crossover της Opel έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του, την πρώτη ημέρα της έκθεσης. Η Opel παρουσίασε επίσης πολλές ακόμα εθνικές πρεμιέρες, όπου ξεχώρισαν η υπηρεσία Opel OnStar και τα νέα μοντέλα KARL και Opel Corsa OPC.

«Όλα αυτά τα νέα και καινοτόμα προϊόντα επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά την πολιτική της Opel να προσφέρει πρωτοποριακές τεχνολογίες και ελκυστικά μοντέλα σε προσιτές τιμές,» δήλωσε ο Peter Christian Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales του Opel Group,κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. «Θέλουμε να ενισχύσουμε την Opel σαν μία συναισθηματική και προσιτή Γερμανική μάρκα – το ADAM ROCKS S είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός συναισθηματικού αυτοκινήτου που ενσαρκώνει προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες και τη Γερμανική μηχανολογική ποιότητα.»

Σχετικές ειδήσεις