ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

SsangYong: Νέα Ιστοσελίδα

SsangYong: Νέα Ιστοσελίδα

Η SsangYong άλλαξε τη διαδικτυακή της παρουσία λανσάροντας τη νέα, εύχρηστη και ακόμα πιο λειτουργική ιστοσελίδα της www.ssangyong.gr.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του ολοκαίνουργιου Tivoli, υπάρχει microsite που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το νέο μοντέλο.

Η SsangYong παραμένει πάντα τεχνολογικά επίκαιρη, ακολουθεί τις νέες τάσεις, με σκοπό να εξυπηρετεί με τον αρτιότερο τρόπο, τόσο τους πελάτες της, όσο και τους υποψήφιους αγοραστές. Συγκεκριμένα, η νέα ιστοσελίδα, είναι ιδιαίτερα φιλική προς το χρήστη, χαρίζοντας ταυτόχρονα στον επισκέπτη μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.

Στον καινούργιο διαδικτυακό ιστότοπο της Ssangyong, θα μπορέσετε να απολαύσετε τη νέα προιοντική γκάμα της SsangYong, όπως το εντυπωσιακό Tivoli, το επαγγελματικό Actyon Sports, το πλέον αξιόπιστο Rexton, το Korando με την άκρως δυναμική εμφάνιση, καθώς και το πολυτελές MPV Rodius.

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες για τις εκδόσεις μπορείτε να βρείτε στη νέα ιστοσελίδα μας www.ssangyong.gr , καθώς και στην ιστοσελίδα της SsangYong Motor www.smotor.com.

Σχετικές ειδήσεις