ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έκθεση Αυτοκινήτου: ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Έκθεση Αυτοκινήτου: ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 22 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Τα περισσότερα καινούργια μοντέλα καθώς και οι εκδόσεις, που πρωταγωνίστησαν στην έκθεση αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη και ενδιαφέρουν την ελληνική αγορά, θα βρίσκονται στον φιλόξενο χώρο, που έχουμε δημιουργήσει μαζί με τους συνεργάτες μας.

Οι νέες προτάσεις των κατασκευαστών, θα πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους, κάτω από τον αττικό ουρανό, κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», και θα αποτελέσουν την απάντηση της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας στις νέες τάσεις και ανάγκες των καταναλωτών.

Στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, οι εισαγωγείς- αντιπρόσωποι και οι συνεργάτες τους έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία των περιπτέρων και την οργάνωση των Test Drives.


Τα περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων είναι αναβαθμισμένα και δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη σε όλη την έκθεση, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον ελκυστικό για τους φίλους του αυτοκινήτου και τους επισκέπτες της έκθεσης.

Συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων όπως:
Alfa Romeo, Audi, BMW , Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Επίσης, υπάρχουν και προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες after sales που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του.

Το ενδιαφέρον των εκθέτων είναι μεγάλο, γιατί έχει εκτιμηθεί από το σύνολο του κλάδου, η αξία της έκθεσης, καθώς και η μεγάλη δυνατότητα προβολής των προϊόντων τους, μέσα από την μοναδική διοργάνωση υψηλού επιπέδου, που γίνεται σε ελληνικό έδαφος.

Έχουμε φροντίσει κάθε λεπτομέρεια, για να δημιουργηθεί μια έκθεση ανάλογη των υψηλών προσδοκιών του κλάδου μας. Αξίζει να τονισθούν μερικά στοιχεία που δείχνουν το μέγεθος και την προσπάθεια να δημιουργηθεί μια άρτια διοργάνωση:

  • Στεγασμένος χώρος με κλιματισμό: 10.000 τ.μ.
  • Χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τα Test Drives: 4.500 τ.μ.
  • Προβολείς ειδικών προδιαγραφών: 400.
  • Διαφημιστικά stand που οριοθετούν την έκθεση: 200.
  • Επίσης, έχει προβλεφθεί ειδική σήμανση για την καθοδήγηση των επισκεπτών από όλες τις κεντρικές αρτηρίες. Το φυλασσόμενο και δωρεάν πάρκινγκ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 5.000 αυτοκίνητα.

Σχετικές ειδήσεις