ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τίτλοι τέλους έπεσαν σε ομάδα στη Formula 1

Τίτλοι τέλους έπεσαν σε ομάδα στη Formula 1

Η ομάδα μπήκε σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης τον Ιανουάριο, αλλά τελικά δεν υπήρξε κανένας αγοραστής και έτσι βάζει λουκέτο.

Η FRP Advisory, που ανέλαβε τη διαχείριση της Manor, ενημέρωσε το προσωπικό ότι δεν βρέθηκε αγοραστής και έτσι η εταιρεία που έχει το δικαίωμα για τη συμμετοχή στους αγώνες της F1, η Manor Grand Prix Racing Ltd. αποσύρεται λόγω χρεοκοπίας.

Η ανακοίνωση της FRP Advisory.

«Τους τελευταίους μήνες η διοίκηση δούλεψε ακατάπαυστα να φέρει νέα επένδυση στην ομάδα για να εξασφαλίσει το μακροχρόνιο μέλλον της, αλλά δεν ήταν εφικτό εντός του διαθέσιμου χρόνου και έμεινε χωρίς εναλλακτική.

Από την είσοδο σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης νωρίτερα μέσα στο μήνα η FRP Advisory συνέχισε τη δουλειά με τη στήριξη της διοίκησης για να εξασφαλίσει μία νέα επένδυση στην επιχείρηση, που είχε σαν αποτέλεσμα διαπραγματεύσεις μ' έναν αριθμό ενδιαφερόμενων πλευρών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι σίγουρο ότι θα πληρωθεί όλο το προσωπικό μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2017.

Δυστυχώς, δεν εξασφαλίστηκε καμία επένδυση εντός της διορίας για συνεχίσει το γκρουπ με την παρούσα φόρμα του. Χωρίς οικονομική δομή οι διαχειριστές τώρα σταματούν την αγοραπωλησία και δυστυχώς πρέπει να στείλουμε όλο το προσωπικό σπίτι του σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου»,