ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μειώστε τα έξοδα της επιχείρησής σας έως 60%!

Μειώστε τα έξοδα της επιχείρησής  σας έως 60%!

Eίναι αλήθεια πως το κόστος μετακίνησης των εταιρικών στόλων απασχολεί ολοένα και περισσότερο τις σύγχρονες επιχειρήσεις, καθώς αποτελεί ένα ανελαστικό κόστος που μέρα με τη μέρα αυξάνεται, λόγω των διαρκών ανατιμήσεων της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης.

Περισσότερες από 5.700 επιχειρήσεις , τα τελευταία χρόνια, έχουν βρει τη λύση στη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων, τοποθετώντας στον εταιρικό τους στόλο συστήματα εναλλακτικών καυσίμων.

Πιο συγκεκριμένα, χάρη στο υγραέριο, ένα εταιρικό αυτοκίνητο μπορεί να κινείται με έως 50% μεγαλύτερη οικονομία ενώ με το φυσικό αέριο να φτάσει ακόμη και το 60 %!

Αναφορικά με τα εταιρικά οχήματα diesel, τα συστήματα διπλής καύσης με υγραέριο ή φυσικό αέριο, είναι η λύση που εμπιστεύονται πολλοί επαγγελματίες, για τη μείωση των εξόδων τους έως και 30%, συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα καθαρότερο περιβάλλον αφού με τα εναλλακτικά καύσιμα επιτυγχάνουν σημαντική μείωση των ρύπων!

Εξίσου σημαντική με την επιλογή καυσίμου βέβαια, είναι και η επιλογή του εγκαταστάτη που θα αναλάβει την μετατροπή του εταιρικού σας στόλου. Με πάνω από 25.000 εγκαταστάσεις συστημάτων υγραερίου και φυσικού αερίου, η Autogas Tsopelogiannis, εγγυάται την πιο αποδοτική πρόταση για να μειώσετε σημαντικά τα κόστη της εταιρείας σας.

Συμβουλευτείτε τον εξειδικευμένο σύμβουλο διαχείρισης εταιρικών στόλων της Autogas Tsopelogiannis και εκείνος θα αναπτύξει για εσάς εκείνο το πρόγραμμα εγκαταστάσεων που ταιριάζει ιδανικά στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Αυτή την περίοδο μάλιστα, η εταιρεία προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία για εταιρικούς στόλους! Χρηματοδοτεί την εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου σε βενζινοκίνητα οχήματα έως 3,5 τόνων, με 800 ευρώ ανά αυτοκίνητο. Αν λάβει κάποιος υπόψη του το μέσο κόστος μίας τέτοια εγκατάστασης, το οποίο ανέρχεται σε 1200 ευρώ +ΦΠΑ, τότε η συμμετοχή της εκάστοτε εταιρείας μετά τη χρηματοδότηση της Αutogas Tsopelogiannis, θα είναι μόνο 400 ευρώ + ΦΠΑ.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την Autogas Tsopelogiannis για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους , καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.