ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP Grand Prix Μαλαισίας: Rossi εναντίον Marquez; (photos)

MotoGP Grand Prix Μαλαισίας: Rossi εναντίον Marquez; (photos)

Περιμέναμε πως η μάχη για τον Παγκόσμιο Τίτλο στα MotoGP ανάμεσα στους Lorenzo και Rossi θα μεταφερόταν εκτός πίστας.Όμως κανείς δεν περίμενε ότι ο Doctor θα κατηγορούσε τον Marquez για κακή συμπεριφορά στην πίστα.

Έναν διαφορετικό Valentino Rossi είδαν όλοι στη συνέντευξη τύπου στη Sepang. Ο Ιταλός superstar κατηγόρησε ευθέως τον Marquez ότι βοηθά τον Lorenzo για να κατακτήσει ο τελευταίος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Ο αγώνας στην Αυστραλία ήταν μοναδικός με τους πρωταγωνιστές όλους πολύ κοντά! Όταν όμως ο Rossi, όπως δήλωσε, τον ξαναείδε από την τηλεόραση, πίστεψε ότι ο 22χρονος «έπαιζε» μαζί τους. Ο Valentino γελούσε σε κάθε λέξη που έλεγε, ωστόσο ποτέ δεν κοίταξε τον Marquez.


«Όταν είδα τον αγώνα της Αυστραλίας μετά, ήταν ξεκάθαρο ότι ο Marquez μας έπαιζε. Βασικά επειδή νομίζω ότι δεν ήθελε να κερδίσει τον αγώνα αλλά να βοηθήσει τον Jorge να κερδίσει βαθμούς από εμένα» είπε και πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι ο Jorge έχει έναν καινούργιο οπαδό, τον Marquez».

Στη συνέχεια δεν μίλησε άλλο ενώ αμέσως οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Jorge αν πιστεύει ότι τον βοηθάει ο Marquez. Ο Lorenzo απάντησε: «Ναι, ναι σίγουρα. Ειδικά στον τελευταίο γύρο με βοήθησε πολύ» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Η απάντηση του Marquez ήρθε λίγο αργότερα, με τον Ισπανό να δείχνει ξαφνιασμένος. «Φυσικά και δεν βοήθησα κανέναν. Αν ήθελα να βοηθήσω τον Lorenzo δεν θα τον περνούσα στον τελευταίο γύρο και δεν θα έπαιρνα τα ρίσκα, δεν θα ήμουν στο όριο για να το καταφέρω» και πρόσθεσε: «Το έχω πει όμως πολλές φορές: Κάνω τον αγώνα μου και κοιτάζω να κερδίσω για εμένα και την ομάδα μου κι έτσι θα συνεχίσω μέχρι το τέλος της σεζόν» και συμπλήρωσε: «Ο ψυχολογικός πόλεμος ήταν πάντα ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του Valentino. Σ’ αυτή την περίπτωση μεταφέρει την πίεση σ’ εμένα. Ο αντίπαλός του στην πίστα είναι ο Jorge. Είναι καλός στις συνεντεύξεις τύπου, πάντα ήταν κι έχει μεγάλη εμπειρία».

Ο Valentino Rossi εξέφρασε ανοιχτά τη γνώμη του λέγοντας ότι ο Marquez έλεγε ψέματα όλο αυτό το διάστημα ότι από μικρός ήταν οπαδός του κι είχε αφίσα του στο δωμάτιό του. «Με εκπλήσσουν αυτές του οι δηλώσεις, μιας κι έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι είναι το είδωλό μου κι έχω μάθει πολλά από αυτόν» απάντησε ο αναβάτης της Repsol Honda

«Είναι το σημείο αναφοράς για εμένα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τα λέει αυτά δυο αγώνες πριν το τέλος και όταν παίζει τον Τίτλο με άλλον αναβάτη» και κατέληξε: «Πιστεύω ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους αναβάτες όλων των εποχών».

Σχετικές ειδήσεις